Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Irodában ha átvesztek papucsot...

Irodában ha átvesztek papucsot, milyet vittetek oda?

Figyelt kérdés

Esetleg tudnátok képet linkelni róla?

Gondolkodok, jó lenne ide az irodába papucs, mert ma magassarkúban már alig bírok menni. Csak nem tudom milyet érdemes venni.

2020. okt. 5. 12:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
34%
Semmilyet, egyik papucs sem néz jól ki elegáns ruhával.
2020. okt. 5. 14:50
 12/22 A kérdező kommentje:

#9: Mert laminált padló van és ha előtte bejövünk cipővel, kosz lesz, én meg nem akarok harisnyában a koszban járkálni.

Hiába seprek fel, nem lesz sose olyan tisztaság mint otthon ahova nem megyek be cipővel.

2020. okt. 5. 15:14
 13/22 anonim ***** válasza:
55%
Kár, pedig úgy a legkényelmesebb.
2020. okt. 5. 15:17
 14/22 anonim ***** válasza:
52%

Nem akarok kötekedni, de ha úgyis leveszed a cipőd, és egyedül vagy, akkor nem viszel be koszt, nem?

Amióta van külön szobám a munkahelyemen, én az asztalom mögé már nem megyek cipőben, mindig le szoktam rúgni előtte, és mezítláb megyek arra a részre, szóval ott tisztaság van.

2020. okt. 5. 18:18
 15/22 A kérdező kommentje:

Hogyne vinném be a koszt az utcáról. A főnökeim is bejöhetnek bàrmikor, ügyfelek.

Hogy vegyem le kint a cipőm? :D

Pont szemben vagyok a bejárati ajtóval.

Ma már úgy voltam vele jobb lenne mezítláb, de fel is kéne mosni, mert behordtuk a sarat. Ma időm nem volt rá, majd holnap reggel.

Egy családiház lett átalakítva irodának szeptember elején.

2020. okt. 5. 19:17
 16/22 anonim ***** válasza:
Gyűlölöm a papucsokat, én egy belebújós vászoncipőt vettem, ezt: [link]
2020. okt. 6. 09:32
 17/22 anonim ***** válasza:
51%
Kérdező! Sok helyen dolgoztam, kis pár fős irodában, állami felügyelet alá tartozó stratégiai besorolású cégnél, külföldi tulajdonú multinál, hogy millárdos projekteket vittünk, a lényeg az, hogy akárhol voltam, mindenhol normális bevett szokás volt ősztől tavaszig, hogy a kollégák nagy része, férfiak és nők is levették a cipőt/bakancsot/csízmát és szépen papucsot húztak. És igen, öltöny, kosztüm mellé is elfér a papucs, harisnyához is. Ugyanis ha felsőbb vezető vagy illusztris ügyfél/vendég jön, akkor nem hívatlanul, hanem időpontra, magyarul van kemény pár perc arra az igen bonyolult műveletre, hogy felhúzza mindenki a cipőjét. Nem értem miért jó az, ha télen bent a túlfűtött irodában rohasztjátok a lábaitokat a téli cipőben....ha már ennyire cikinek érzitek a papucsot (ovi?, dedó?),akkor legalább egy könnyű csere cipő legyen már az asztal alatt! Megjegyzem abba is ugyanúgy beleizzad a láb nap végére, baromira egészségtelen, nem véleltlenül használnak az emberek túlnyomórészt papucsot :), ez nem divatozás,meg ciki-nem ciki kérdés, hanem pusztán egészségügyi döntés. Amúgy nem gondoltam volna, hogy egy nyamvadt papucs kérdés ekkora kálváriát képes okozni az emberek zöménél, lehet eddig kivételes szerencsém volt az eddigi munkahelyeimmel az elmúlt 15 évben :) !
2020. okt. 6. 09:34
 18/22 anonim ***** válasza:
Na, ma már levetted a cipődet?
2020. okt. 6. 10:23
 19/22 anonim ***** válasza:
Egy nagy cég irodájában dolgozom, a világ minden táján jelen van az ital amit gyártunk. Sosem vesszük le a cipőnket, az ügyfelek jönnek mennek szinte folyamatosan, nincs időnk papucsból ki-be ugrálni. Más szakmákban is kibírják,hogy cipőben vannak egésznap, vagy legalábbis én nem láttam még optikust vagy banki dolgozót papucsban kijönni elém. Ha ennyire nem bírod, akkor ne hordj magassarkút válassz valami kényelmes de elegáns laposat.
2020. okt. 6. 10:40
 20/22 A kérdező kommentje:

#18: Miért kell rajtam gúnyolódni, elmondanád?

Feltettem egy egyszerű kérdést, amire kaptam válaszokat. Belàttam, hogy mégsem jó, hogy papucsban legyek itt... le is írtam, el kéne olvasni.

Fogalmam sincs miről kéne még itt beszámolnom percről percre. Kitárgyaltuk a témàt eléggé.

Kezd unalmas lenni ez a kötekedés. Úgy tesznek itt néhányan, mintha valami világmegváltó téma lenne ez.

2020. okt. 6. 11:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!