Irodában ha átvesztek papucsot, milyet vittetek oda?
Esetleg tudnátok képet linkelni róla?
Gondolkodok, jó lenne ide az irodába papucs, mert ma magassarkúban már alig bírok menni. Csak nem tudom milyet érdemes venni.
#9: Mert laminált padló van és ha előtte bejövünk cipővel, kosz lesz, én meg nem akarok harisnyában a koszban járkálni.
Hiába seprek fel, nem lesz sose olyan tisztaság mint otthon ahova nem megyek be cipővel.
Nem akarok kötekedni, de ha úgyis leveszed a cipőd, és egyedül vagy, akkor nem viszel be koszt, nem?
Amióta van külön szobám a munkahelyemen, én az asztalom mögé már nem megyek cipőben, mindig le szoktam rúgni előtte, és mezítláb megyek arra a részre, szóval ott tisztaság van.
Hogyne vinném be a koszt az utcáról. A főnökeim is bejöhetnek bàrmikor, ügyfelek.
Hogy vegyem le kint a cipőm? :D
Pont szemben vagyok a bejárati ajtóval.
Ma már úgy voltam vele jobb lenne mezítláb, de fel is kéne mosni, mert behordtuk a sarat. Ma időm nem volt rá, majd holnap reggel.
Egy családiház lett átalakítva irodának szeptember elején.
#18: Miért kell rajtam gúnyolódni, elmondanád?
Feltettem egy egyszerű kérdést, amire kaptam válaszokat. Belàttam, hogy mégsem jó, hogy papucsban legyek itt... le is írtam, el kéne olvasni.
Fogalmam sincs miről kéne még itt beszámolnom percről percre. Kitárgyaltuk a témàt eléggé.
Kezd unalmas lenni ez a kötekedés. Úgy tesznek itt néhányan, mintha valami világmegváltó téma lenne ez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!