Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek egy 14 éves...

Szerintetek egy 14 éves fiúnál mi az ideális öltözködés? Az én öltözködésem nagyon szokatlan? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Igazából szerintem kicsit nagypapásan öltözködöm, nagyon szeretem az ingeket, néha hosszúujjú inget, betűrve viselek, vagy ezekhez kötött pulcsi vagy mellény. Ha nem ing, akkor galléros póló. Üresen, vagy vékony pulcsival, de a gallért általában kitűröm, de soha nem tűröm fel, mint ami mostanában nagyon divat... Nem szeretem magamra felhívni a figyelmet, de sokszor szorongok, hogy vajon mit gondolhatnak mások a ruhámról.
2010. aug. 7. 23:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
*kezdd
2010. aug. 8. 13:33
 12/13 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem nincsen olyan, hogy ideális öltözködés. Azt vegyed fel, amiben jól érzed magad. Viszont az, hogy szorongsz amiatt hogy mások mit gondolnak a ruhádról, az azt jelzi, hogy mégsem ezekben a ruhákban érzed jól magad, csak azért öltözködsz így, hogy nehogy meg keljen változtatnod majd valamikor a távoli jövőben az öltözködési szokásaidat. Pedig az öltözködésben és a divatban pont az a lényeg, hogy változik. Amúgy semmi baj az ing kardigán stb.-vel. az is tud fiatalosan kinézni, csak jól ki kell választani a darabokat. kardigán, de nem ingel, hanem pólóval, kifejezetten menő! Kockás ing kitűrve, kigombolva, alatta póló úgyszintén(most, de nem biztos, hogy 10 év múlva is). Nézz körül a neten, keress inspirációt és engedd szabadon a képzeletedet. Ne parázz, hisz ez csak divat:)
2010. aug. 11. 07:57
 13/13 anonim ***** válasza:

Előző hozzászóló vagyok

Pár link kiegészítésnek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Korodbeli fiúk nagypapás cuccokban, de mégis jól néznek ki

2010. aug. 11. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!