Szerintetek egy 14 éves fiúnál mi az ideális öltözködés? Az én öltözködésem nagyon szokatlan? (bővebben lent)
igazad van,az ing betűrősdi,rajta pulcsival tényleg nagypapás.
változtass rajta,kérd a barátaid tanácsát,akik értenek is hozzá
menj c&aba ott vannak fasza polók olcsóbban.
vagy láttam tescoba(nem rossz márkájú) polót ami faszán nézett ki:D
nekem inkább az egyszínű rövidujjú és mellkasnál plusz/vagy
hasnál mintásak jönnek be:D
ezek mindig divatosak maradnak
ha kell link akkor irj
de ez a "divat",amit te leírtál se most,de 10 év múlva nemlesz divatba.hiába akarsz most úgyöltözködni mint egy apuka.most öltözködj inkább úgy,hogy feltudj szedni valami csajt és a haverok se cikizzenek.előbb utóbb úgyis kinövöd ezeket.25 évesen nem ugyanazt az inget meg pulcsit fogo hordani mint 14 évesen.
első voltam.
15/L
Én szeretem az ojan fiukat akiknek van egy icioici emo beütésük, én is ojansféle vagyok...Nemnagyonojan, csak fekete-szürke.fehér szín, póló, farmer, beseball sapkaaaa....
By Fanny
Pux
A példádat én hülyeségnek tartom, 26 éves vagyok, a barátaim nagy része idősebb, már családosak, gyerekekkel, mégis van köztük goth, rocker, még emo is. Attól hogy apa/anya lesz valaki nem kell megváltoznia.
Nagypapás öltözködéssel megnehezíted a saját életed, nem igen találkoztam még olyan csajjal akinek tetszene, bár ez érthető:D Nem kell drasztikus változás, csak menj be egy boltba és vegyél pár színes mintás pólót, valami jó farmert, valami fiatalos pulcsit, vagy bármit ami tetszik és nem nagyapós... mindjárt jobb lesz utána:)
Igazából ha nem gyík fejed van akk nézhetsz ki jól így is és tetszhetsz a csajoknak De ha gyík fejed van akkmeg úgyismindegy leginkább attól függ h mibenérzed jólmagad vagy mi tetszik másokat meg szarj lexd
Üdv.: Reb.
tegnap 23:53
Atyaisten -.-"
A nyelvtankönyvvel kezd inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!