Korai lenne a téli kabat ?
Figyelt kérdés
2020. okt. 1. 19:15
1/14 anonim válasza:
Szerintem igen.
Én ma még a vastagabb átmeneti kabátomban is izzadtam,de persze te érzed mennyire fázol.
Ha 10-15 fokban téli kabátot veszel fel, mit fogsz viselni - 10 fokban?
3/14 anonim válasza:
Én egy farmerkabátban leizzadtam, még csak 15 fok van...
4/14 A kérdező kommentje:
Akkor en vagyok ilyen fagyos csak ? :O :D
2020. okt. 1. 19:55
5/14 anonim válasza:
Én is fagyos vagyok. Hétvégén meg a jövő hét elején meg meleg lesz, de eddig kellett.
6/14 anonim válasza:
Szerintem nagyon korai (a következő egy hétben 9-15 fok közé várják a hajnali minimumot, ez még nyáron sem kifejezetten ritka).
De persze ha téli kabátban érzed magad komfortosan, akkor hajrá.
7/14 anonim válasza:
Szerintem kicsit furcsán néz ki, ha már valaki ilyenkor téli kabátot hord. Mit fog viselni akkor télen?
Másrészt, ha te ennyire fázol, akkor vedd fel nyugodtan, ne más véleménye miatt fagyoskodj.
8/14 anonim válasza:
Mondjuk én pont nem vagyok fagyos, de nekem pl nagyon korai lenne. Hasonló szettben járok, farmerkabát és rövidnadrág, de eddig még nem fáztam
9/14 anonim válasza:
Na te sem vagy normális a rövidnadrágoddal.
10/14 anonim válasza:
Én fázós vagyok, de a télikabát még szerintem is túlzás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!