Lányok, ti mi alapján válogatjátok a bugyijaitokat?
-megvan-e. Ha igen, akkor fekete és pamut
-milyen gyatya/szoknya lesz rajtam, átüt-e, látszik-e a csipke vagy a pánt nadrágon át
-mi a terv aznapra. Ha sokat kell ülni akkor nem csipkét, mert abban viszket a sejhajom
-ha rossz napom van, vagy randim akkor veszek fel összeillő szettet
-éppen mi esik rám a szekrényből
az alapján, hogy nadrág vagy szoknya lesz rajtam
ha nadrág akkor mindegy melyik akad a kezembe, ha szoknya akkor inkább tanga
találkozok-e a barátommal délután és lesz-e vmi, mert akkor próbálom meglepni csipkés tangával vagy különlegesebb fehérneművel
menstruációkor francia bugyi és fekete
mindegyik fekete, francia és pamut.
nincs nagy választék.
Nem rudom, hogy most én vagyok az abnormális vagy mi a helyzet, de én este, a fürdés után veszem fel a bugyimat. Na mindegy, nem ez volt a kérdés.
Nekem az alsóneműim 99%-a franciabugyi, mert nekem azok kénylemesek.
Ha az elkövetkezendő napokra várom a mestruációmat, akkor rózsaszínt veszek fel.
Ha megvan, akkor sötétkéket vagy feketét veszek fel.
Ha tudom, hogy nincs meg, nem mostanában jön meg, és fehér farmert fogok felvenni másnap, akkor természetesen fehér bugyit húzok.
Nem alakhoz illeszkedő szoknya alá én mindig veszek egy rövidnadrágot, tehát akkor mindegy, hogy milyen fehérnemű van rajtam.
Viszont, ha passzentos ruha vagy szoknya, esetleg overál van rajtam, akkor a ruha színétől függően választok, de mindenképp valami olyat, amin nem látszik, hogy hol van a bugyi széle(tudjátok miről beszélek).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!