39-essel én is.
Ha nem veheti fel, akinek csúnya, akkor a kövérek se hordhassanak feszülős ruhát, de a túl soványak se, mert azt mutogatni sem egészséges, a kismellűek ne vegyenek dekoltált felsőt, mert mit mutogatják, ami nincs, a lógó csecsűeknek legyen kötelező a melltartó, atlétát csak kellően izmos pasi hordhasson, rövid nadrág/szoknya csúnya lábú nőknek is tabu, ahogy a csúnya lábfejjel rendelkezők is maradjanak a zárt cipőknél, alacsonyaknak legyen kötelező magassarkút hordani mindig, mindenhova, de magasaknak tilos, egységesíteni kell az összképet. Sőt színek terén is korlátozzunk, túl fehér bőrűek ne vehessenek fel fehér ruhákat, mert nem áll jól nekik, a kreolok ne festhessék szőkére a hajukat stb stb.
Ez így van. De! Akkor az ugyanennyi kilóval rendelkező lánykák (130kg) miért veszik fel??
Nem csak ilyen rövidet, hanem az alakkihozós szűkeket is.
#44 Mert (szerencsére) nem mi döntjük el, hogy a 130 kilós lánykák mit vegyenek fel. Ezt ők dönthetik el, akkor is, ha a szemlélők 99.9%-a szerint nem áll jól nekik. És ez így van jól.
Ahogy én sem szeretném, hogy egy többség, valamilyen tulajdonságomra (pl. a nemem) hivatkozva eldönthesse, hogy mit hordjak, és mit ne. Véleményt mondhassanak, az természetes, de ne dönthessék el helyettem.
"Akkor az ugyanennyi kilóval rendelkező lánykák (130kg) miért veszik fel??"
Mert ahhoz van kedvük, és ez épp elég indok, senkinek semmi joga leszólni mást a kinézete alapján.
45!
Ezt írd meg a 43-nak is, ugyanis szerinte húsosabb pasikon már nem áll jól ez a rövidség.
A te kommentedet követve, dehogy nem!
Ha nekik is épp ehhez van kedvük..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!