11/47 anonim válasza:
Tudod #10 készítenek férfiaknak való, bermuda (térdig érő) nadrágokat. Amúgy meg mi, nők sem hordunk férfi nadrágot csak úgy az utcán, bár az még mindig elfogadhatóbb lenne.
12/47 anonim válasza:
Nem unod a vádli gatyazast?
Ősszel már nem aktuális
13/47 A kérdező kommentje:
#11: Azért azt hozzáteszem, azzal kapcsolatban, hogy mi elfogadható, és mi nem, hogy 25-30 éve a férfiak ilyen, vagy még ilyenebb sortokat hordtak. Google "men shorts 80s" mai szemmel elég cifra eredményeket fog hozni. 30 éve még elfogadható volt, ma meg már nem? Ugyan már, ennek semmi köze az elfogadhatóság, ezt úgy hívják, hogy kiment a divatból. Olyan meg van, hogy valakit nem érdekel az, hogy mi a divat.
2020. szept. 28. 12:46
14/47 anonim válasza:
Nem, ez nem a divatból ment ki, hanem undorító. Nem 25-30 éve van, hanem most. Kit érdekel mi volt régen? Öltözz fel normálisan te szerencsétlen.
15/47 anonim válasza:
Ennyi erővel meztelenül is járkálhatnánk, mert évezredekkel ezelőtt az volt a normális...
16/47 A kérdező kommentje:
#15 igen de az az szeméremsértő, a rövidnadrág nem
2020. szept. 28. 13:52
18/47 anonim válasza:
Drága 11-es!
Pont te lányként akarod nekem megmondani,hogy mit vegyek fel?
Mikor ti lányok ha mi szeretnénk valami ruhát vagy magassarkút rátok adni, azonnal hiszti rohamot kaptok!
Megint felvágsz hogy nektek mindent lehet mi meg csak “egyenruhába”lehetünk?
Mi a helyzet ha egy nő útálja szoknyát? Búza lesz mert nadrágot hord?
Tudod én is így vagyok a vádligatyával, 30 fokban nem rohasztom magam benne mint ahogy a példa mutatja ti sem vesztek fel hosszúszárú gatyát...
Csak ritkán és erre írtam,hogy fefi gatya..
Egy rövidnadrág az RÖVID.
ÉS NEM FÉLHOSSZÚ.
19/47 anonim válasza:
Istenem de túlreagálod 18!
Nekem mindegy, nem engem fognak megszólni a hülye kis nadrágod miatt.
20/47 A kérdező kommentje:
#19: #18 nem azonos a kérdezővel
2020. szept. 28. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!