19.
Megszólni?
Szerinted másoknak öltözködöm vagy magamnak?
Én ebben érzem jól magam, az a nő aki nem vesz fel szoknyát az meg nadrágban.
Mert megmagyarázom hogy nekem mi a kényelmes és példálozok az szerinted túlreagálás?
Gratulálok...l
22.
Ezen akadtam ki én is.
Nyáron felvesz egy férfi RÖVIDNADRÁGOT erre a sok óvodás ki van rajta akadva.
Még gyerekek, de majd felnőnek.
Egyetértek veled 24-es!
Az senkit nem érdekel rajtad kívűl, hogy a bőszárú szakadt farmerek ocsmányak, és szerintem búzásak a kislányokon, de mint tudjuk ők félistenek és nekik mindent lehet illetve kritikusaik nincsenek.
Az óvodás jelzővel a te agyonsértett mimóza személyiségedet is jellemeztem. Akármelyik oldalon vagy, ha nem vagy képes elviselni, hogy valaki nem úgy öltözködik, ahogy neked tetszik, és nem vagy képes felfogni, hogy semmi közöd ahhoz, más mit vesz fel, addig óvodás vagy.
Mindenki azt hord, amit akar, legyen az férfi, aki rövidgatyát akar felvenni, vagy nő, aki bakancsot. Nem kéne belepofázni más dolgába, es nem kéne senkit az egyéni ízlése alapján leszólni. Felnőni azt kéne.
26-27.
Tök igazad van, én sem értem az ilyen és az ehhez hasonló kérdéseknél miért jelennek meg a vádligatyások, és búzáznak megállás nélkül.
Ez tényleg ovis szint...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!