Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez az összeállítás jó szerinte...

Ez az összeállítás jó szerintetek? Vasutas összejövetelre készülök, ott lesz a kiszemeltem.

Figyelt kérdés

Felső: [link]

Kardigán: [link]

Nadrág: [link]

Cipő: [link]

Táska: [link]

Ékszer: [link]

és

[link]

2020. szept. 24. 20:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
39%
A vasutasok közé tökéletes, amúgy meg ciki. Tipikus vidéki stílustalan, aki 2004-ben ragadt.
2020. szept. 24. 20:53
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
A cipő szörnyű. Húzz egy szoknyát
2020. szept. 24. 21:29
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem jó lesz, csak ez a virágos felső nem passzol a többihez, azt cseréld le. Az ékszerek se nagyon illenek össze, de az kevésbé feltűnő.
2020. szept. 24. 22:32
 4/12 anonim ***** válasza:
66%
Nagyanyám szokott kimenni így a piacra (kivéve uccsó kép)
2020. szept. 24. 22:36
 5/12 anonim ***** válasza:
10%
Utolsó vagyok. Hogyne lenne olyanja is (utolsó kép) . Van az összes nyugdíjasnak. Csak nem is tudom hirtelen azt hittem az valami melltartó...XD
2020. szept. 24. 22:40
 6/12 anonim ***** válasza:
91%

A felső nem illik a szett többi részéhez szerintem, egy sima fekete póló sokkal jobb lenne.

Illetve ha jól látom, akkor a nyakláncod arany, de a fülbevalód ezüst, ez picit sok így együtt, a nyakláncot cseréld le inkább egy ezüst darabra vagy inkább ne vegyél fel akkor semmit. Az ezüst fülbevaló oké, harmonizál a cipőn a szegecsekkel, meg a táskán is ezüstök a fém részek, erre én mindig figyelek, hogy ilyen módon minden passzoljon egymáshoz. Apró részletnek tűnhet, de sokat dob az összhatáson.

2020. szept. 24. 23:09
 7/12 anonim válasza:
47%

De kis pronyós:D

Felső: ízléstelen, tucat, gagyi (kb általános 3.-ig még oké)

Kardigán: buliba kötött kardigán?:D

Nadrág: ez még ok, bár egy sima, koptatásmentes előnyösebb lenne

Csizma: virágos, tavaszias felső + csillogó kiscsizma... wow:D (amúgy ezekkel az ezüst vackokkal borzalom)

Táska: olcsó kínais, kb ilyen Erzsike felveszi, amikor megy a helyi hivatalba ügyintézni. Ha csak nem arra készülsz, hogy valamelyik vasutassal hazamész, és bepakolod előre a pizsit, szájvizet, sampont, tusfürdőt és mellé még a fél házat, akkor ez a táska felejtős.

Ékszerek: ezüst és arany együtt? :)

Szerintem, ha megfogadsz pár tanácsot:

-a felsőt és a kardigánt felejtsd el, szörnyű mind a kettő. Helyette vegyél egy fekete hosszú felsőt, vagy bodyt (és nem kell kardigán!)

-csizma: ne legyen csillivilli csillogós b_szb_sz rajta, meg ehelyett a vastag sarok helyett lehetne egy stiletto inkább.

-táska: nagy hobo helyett célszerűbb lenne egy clutch, vagy borítéktáska

-ékszerek: nem kell magunkra aggatni mindent, ami csillog! És döntsd el, hogy arany, vagy ezüst vonalon mozogsz, mert vegyítve gáz.

+1: ne menj vasutas találkozókra, mi nők nem ott ismerkedünk.

2020. szept. 24. 23:34
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

És ehhez a ruhához mit szóltok?

[link]

Egy vékony blézerrel és akkor nem vastag sarkú cipővel?

2020. szept. 24. 23:53
 9/12 anonim ***** válasza:
73%
Ez a fehér nagyon szexi. Csak nehogy más vasutas is rád hajtson! :-)
2020. szept. 25. 03:19
 10/12 anonim ***** válasza:
78%
Na a második ruha az már nagyon szexi, az első szerelés pedig borzalmas. A 2 véglet.
2020. szept. 25. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!