Fiúk, lányok, mi a véleményetek ha egy nő ilyen, lakkos, fényes cuccokban van? Ti egy ilyen összeállítást mennyire tartotok igényesnek, divatosnak? (KÉP)
Figyelt kérdés
Csajok, ti felvennétek ezeket? Ha nem, miért nem? Fiúk, van akinek bejön, ha egy lány így öltözködik? Van akit kifejezetten taszít?
2020. aug. 5. 19:41
1/5 anonim válasza:
Fúj, ez undorító. Fel nem vennék ilyen a világ minden kincséért sem.
2/5 anonim válasza:
Szeretem a fényes cuccokat, de ezeket nem venném fel. Fényes táska, cipő jöhet. Fényes bőrhatású nadrág jöhet. De ilyen nyikorgós latex nadrág nem, és a kabát sem tetszik.
4/5 anonim válasza:
Szerintem borzalmas, nem vennék fel ilyeneket akkor se, ha fizetnének.
N
5/5 anonim válasza:
Ez borzasztó, biztos, hogy nem vennék fel ilyet soha. Feltűnő túlságosan és szerintem nem szép viselet. Nekem is a kukászsák jut eszembe, ahogy az előttem szóló írta, én a lakkcipőt, lakktáskát szeretem, de ez már túl megy minden határon.
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!