Tudnátok nekem szetteket összeállítani?
Figyelt kérdés
Leginkább a H&M ből kéne de igazából jöhet minden bolt, márka amit meg tudok rendelni. Alacsony áron kéne de nekem nincs olyan jó érzékem ezekhez és ezért kéne segítenetek. Őszi, téli szettek kellenének és lehetőleg olyanok amikben suliba is el tudok menni.
17/L
2020. aug. 31. 12:40
1/3 anonim válasza:
Szerintem a H&M nem olcsó kategória :) Szerintem menj el turizni, vegyél egy csomó ruhát fillérekért, majd próbáld őket egymással párosítani - vagy fotózd őket be és mi segítünk itt.
2/3 anonim válasza:
Milyen alkat vagy? Milyen színek állnak jól neked? Milyen stílusú ruhákat szeretsz?
3/3 anonim válasza:
Turkálóba menj, ott minden féle ruha van és rohadt olcsón!! Én se értek a párosításhoz de youtubeon és pinteresten vannak ötletek. Ott nézegess, de amúgy mondjuk sztm színes felső és kék farmer vagy cargo jogger. Ilyenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!