Linkelnétek nekem olyan színű, szabású, összeállítású ruha szetteket/ruhákat, amikben meg lehet jelenni egy HR-es multi állásinterjúján?
Figyelt kérdés
2011. febr. 28. 08:10
1/5 anonim válasza:
Fekete zakó,térdig érő fekete szoknya vagy hosszú nadrág.Ehhez pedig egy fehér szatén ujjatlan felső.Én így mentem állásinterjúra 2 hete.Fel is vettek:)
2/5 A kérdező kommentje:
Szerinted van esélyem úgy, hogy térdig érő fekete szoknya halvány piros-sárga csíkokkal, bordó vékony anyagú garbó, rá egy fekete elegáns, elől megköthető ujjatlan mellény + fekete bőr félcipő?
2011. febr. 28. 11:31
3/5 anonim válasza:
Lényeg,hogy elegáns legyél!Bár nemigazán tudom elképzelni a piros és sárga csíkos fekete szoknyát,de ha összeillenek a ruhadarabok,akkor vedd fel.Fekete nadrágod nincs?Vagy vmi ami egyszínű?
4/5 A kérdező kommentje:
Van, de az úgy olyan fantáziátlan hozzám. :) A szonya nagyon szolidan csíkos, tényleg halvány, alig észrevehető.
2011. febr. 28. 12:54
5/5 anonim válasza:
Állásinterjúra konzervatívan illik menni. A hétköznapokban kell kiélni magadat a ruhádat illetően,miután már felvettek.De te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!