Csinos ez a ruha?

Figyelt kérdés

[link]

Sajnos a színét nem adja vissza. Nem piros, hanem egy fukszia színű ruha. Karácsonyra gondoltam, hogy meglepem magam vele, de nem tudom eldönteni, hogy csinos-e. Nekem tetszik, de érdekel mások véleménye is. :)

Illetve ballagásra egy fekete boleroval felvehető?

Bocsánat a tükörben fotózásért, de próbfülkében voltam.

2011. nov. 20. 11:40
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
A felső része tényleg ilyen gyűrt, nem én nem igazítottam meg!
2011. nov. 20. 11:41
 2/16 anonim ***** válasza:
nekem tetszik karácsonyra mindenképp jó :) jó színe is van :) én egy vacsorához tudnám elképzelni a barátommal :) plusz még vmi elegáns haj nekem nagyon tetszik érdemes megvenni nagyon csini és jól áll rajtad :)19/L
2011. nov. 20. 11:44
 3/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Itt pont nem látszik, de a hosszú a hajam, és arra gondoltam, hogy félkontyba rakatom oldalra és begöndörítem. Illetve elég magas vagyok, de hozzá egy fekete szatén cipőt vennék.

Én is a családi vacsira gondoltam. :)

De nem néz ki rosszul, mármint az én testalkatomhoz?

2011. nov. 20. 11:46
 4/16 anonim ***** válasza:

nem dehogyis tök jó alakod van :) egy magassarkú egy szép frizura

Vmi szép fülbevalót vehetnél akár ilyen kis gyöngyöt (kínaiba vettem 400ft-ért) az tökre megdobná még az egészet:)

2011. nov. 20. 11:48
 5/16 A kérdező kommentje:

Fülbevalóra egy tengeri csillagra gondoltam, ilyen beszúrós pici (kövekkel van kirakva). A nyakamban is csillag van így harmonizálna. De ez a gyönyös ötlet is nagyon jó, körül is nézek majd a környéken. :) Sajnos itt nincs kínai üzlet, de bizsus boltban tuti fogok találni.

Fuuu akkor megveszem :)) Bár sose költök ennyit ruhára, ebbe teljesen beleestem.

2011. nov. 20. 12:08
 6/16 anonim ***** válasza:
Nagyon csini a ruha!
2011. nov. 20. 12:23
 7/16 Anetalia ***** válasza:
100%
Szép ruha
2011. nov. 20. 13:01
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy nyaklánccal és magassarkúval tök jó lesz :))
2011. nov. 20. 13:04
 9/16 anonim válasza:
nem annyira az én stílusom de szerintem ne ezt vedd fel ballagásra.vegyél fel valami csinibbet olyat amit nem vártak volna tőled, vagy olyat ami tükrözi az egyéniséged.gondolkozz el rajta.
2011. nov. 20. 13:43
 10/16 A kérdező kommentje:

Utolsó: milyen csinibbre gondolsz?

Alapjáraton ilyen elegáns csajos a stílusom, valahogy ilyet várnának tőlem. Nagyon nem akarok kivetkőzni önmagamból. :)

Tavalyi ballagáson egy világos lila fűzőt és szoknyát viseltem fekete kiegészítőkkel.

2011. nov. 20. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!