Csinos ez a ruha?
Sajnos a színét nem adja vissza. Nem piros, hanem egy fukszia színű ruha. Karácsonyra gondoltam, hogy meglepem magam vele, de nem tudom eldönteni, hogy csinos-e. Nekem tetszik, de érdekel mások véleménye is. :)
Illetve ballagásra egy fekete boleroval felvehető?
Bocsánat a tükörben fotózásért, de próbfülkében voltam.
Köszönöm.
Itt pont nem látszik, de a hosszú a hajam, és arra gondoltam, hogy félkontyba rakatom oldalra és begöndörítem. Illetve elég magas vagyok, de hozzá egy fekete szatén cipőt vennék.
Én is a családi vacsira gondoltam. :)
De nem néz ki rosszul, mármint az én testalkatomhoz?
nem dehogyis tök jó alakod van :) egy magassarkú egy szép frizura
Vmi szép fülbevalót vehetnél akár ilyen kis gyöngyöt (kínaiba vettem 400ft-ért) az tökre megdobná még az egészet:)
Fülbevalóra egy tengeri csillagra gondoltam, ilyen beszúrós pici (kövekkel van kirakva). A nyakamban is csillag van így harmonizálna. De ez a gyönyös ötlet is nagyon jó, körül is nézek majd a környéken. :) Sajnos itt nincs kínai üzlet, de bizsus boltban tuti fogok találni.
Fuuu akkor megveszem :)) Bár sose költök ennyit ruhára, ebbe teljesen beleestem.
Utolsó: milyen csinibbre gondolsz?
Alapjáraton ilyen elegáns csajos a stílusom, valahogy ilyet várnának tőlem. Nagyon nem akarok kivetkőzni önmagamból. :)
Tavalyi ballagáson egy világos lila fűzőt és szoknyát viseltem fekete kiegészítőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!