Csinos ez a ruha?
Sajnos a színét nem adja vissza. Nem piros, hanem egy fukszia színű ruha. Karácsonyra gondoltam, hogy meglepem magam vele, de nem tudom eldönteni, hogy csinos-e. Nekem tetszik, de érdekel mások véleménye is. :)
Illetve ballagásra egy fekete boleroval felvehető?
Bocsánat a tükörben fotózásért, de próbfülkében voltam.
Van tobb hasonlo ruham, szeretem oket, ez is tetszik. Jol all neked igy kep alapjan.
Ezeknel a szabasu ruhaknal egyedul arra vigyazz vasarlaskor, hogy van, aminek hatul nem eleg karcsusitott a dereka, igy kicsit elall es nem koveti ugy a test vonalat, mint mondjuk szembolnezetbol. Az ugy nem nez ki jol.
En legalabbis ezzel szoktam szenvedni, mert a csipom 90-es, a derekam meg alig tobb, mint 60, ami alapban nagyon jo lenne, csak egy ilyen fazonu ruhanal derekreszen nincs megengedve az a plusz par centi, amivel altalaban nagyobbak a ruhak, mint az en derekam.
Ha nalad is van ilyen gond esetleg, akkor is elhozhatod, mert varrono tud bele rakni plusz szukitest.
Köszönöm szépen!
Az Orsay-ben vettem. Sajnos nem tudom, hogy mennyibe kerül otthon, mert én Svájcban vettem. Esetleg ha gondolod átszámolom egy körübelüri árra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!