Csinos ez a ruha?

Figyelt kérdés

[link]

Sajnos a színét nem adja vissza. Nem piros, hanem egy fukszia színű ruha. Karácsonyra gondoltam, hogy meglepem magam vele, de nem tudom eldönteni, hogy csinos-e. Nekem tetszik, de érdekel mások véleménye is. :)

Illetve ballagásra egy fekete boleroval felvehető?

Bocsánat a tükörben fotózásért, de próbfülkében voltam.

2011. nov. 20. 11:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik
2011. nov. 20. 16:48
 12/16 anonim ***** válasza:

Van tobb hasonlo ruham, szeretem oket, ez is tetszik. Jol all neked igy kep alapjan.

Ezeknel a szabasu ruhaknal egyedul arra vigyazz vasarlaskor, hogy van, aminek hatul nem eleg karcsusitott a dereka, igy kicsit elall es nem koveti ugy a test vonalat, mint mondjuk szembolnezetbol. Az ugy nem nez ki jol.

En legalabbis ezzel szoktam szenvedni, mert a csipom 90-es, a derekam meg alig tobb, mint 60, ami alapban nagyon jo lenne, csak egy ilyen fazonu ruhanal derekreszen nincs megengedve az a plusz par centi, amivel altalaban nagyobbak a ruhak, mint az en derekam.

Ha nalad is van ilyen gond esetleg, akkor is elhozhatod, mert varrono tud bele rakni plusz szukitest.

2011. nov. 20. 22:07
 13/16 A kérdező kommentje:
Igen, az általad említett problémát sajnos sűrűn tapasztalom. A kisebb ruha a csipőmön pont feszült, nem volt túl kényelmes, a nagyobb kényelmes, viszont derkékban és mellben-vállban nagy. De elhoztam a nagyobbat, nagymamám varrónő, majd tesz vele csodát :) Ha mégsem, akkor még 4 hétig vissza tudok menni kicseréltetni.
2011. nov. 21. 10:09
 14/16 anonim ***** válasza:
szép a ruha, csinos vagy benne
2011. nov. 21. 17:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Nagyon tetszik, megkérdezhetem, hogy hol veszed/vetted meg?
2011. nov. 21. 18:08
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Az Orsay-ben vettem. Sajnos nem tudom, hogy mennyibe kerül otthon, mert én Svájcban vettem. Esetleg ha gondolod átszámolom egy körübelüri árra. :)

2011. nov. 21. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!