Állásinterjúra vehetek fel bőr hatású testre simuló nadrágot vagy az túl kihivó szerintetek?
Asszisztensi állásra jelentkeztem és holnap délután megyek interjúra, arra gondoltam, hogy ilyen nadragot vennek fel egy inggel, magassarkuval.
22/l
A kérdés láttán és az "asszisztensi" pozíció hallatán én tényleg arra asszociáltam, hogy ilyen dugnivaló titkárnő akarsz lenni.
Szóval nem, nem és nem!
Attól, hogy jó nő vagy nem jelenti, hogy az elegáns stílust keverheted a szexuális-domina ruházatokkal.
A feneked egyáltalán nem lényeges egy állásnál, de ha ezt ennyire hangsúlyoztad, gondolom nem csak asszisztensi pozícióra akarsz pályázni. De vigyázz, ha nő interjúztat, baromira megszívod.
Igazatok van, lehet tenyleg tul sok lenne ez, kicsit k*rvas.
Viszont megnyugtatom a rosszindulatu embereket, nem megdugatni akartam magamat, arra ott a parom. Csupan csinosan szerettem volna mutatni.
De akkor inkabb fekete farmerban megyek, majd ha felvesznek a ceghez, utana tudok menni dolgozni a bornaciba. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!