Állásinterjúra ez a szerelés elfogadható?
Figyelt kérdés
A héten megyek interjúra gyári operátori munka körbe.
Fekete sima farmer nadrág, bordó virág mintás póló ami elegáns, fekete csinos cipő. Mellé meg egy fehér kisebb hátizsák amin van egy dobókocka kulcstartó. Rózsakvarc nyaklánccal kiegészítve. Ez igényes megjelenés lenne interjún? Táskában miket vigyek, hogy ne legyen nehéz és mindent vigyek ami kell interjúhoz?
2020. szept. 14. 12:46
1/9 anonim válasza:
Milyen állásra mész? AMúgy szerintem jó ha pl átlagos ruházat kell az álláshoz.
2/9 A kérdező kommentje:
ott van a leírásban...az első mondtat!
2020. szept. 14. 13:19
3/9 anonim válasza:
jajj, nah ez ma nem az én napom... bocsánat nem figyeltem. Tökéletes leszel, sok sikert:)
4/9 A kérdező kommentje:
semmi gond :D. köszönöm!
2020. szept. 14. 13:21
5/9 anonim válasza:
Táskába én max személyes iratokat vinnék, eseleg kis vizet, más nem kell. (vagy bérlet, nem tudom mivel mész) - erre is elfelejtettem válaszolni most hátba veregetem magam:-)
6/9 A kérdező kommentje:
busszal mennék igy nyilván kell :).
2020. szept. 14. 13:26
7/9 anonim válasza:
Farmer? Állásinterjúra? Mégha nem is irodai/menedzser állásra jelentkezel, azért meg kéne adni a módját annyira, hogy nem farmerben jelensz meg.
8/9 A kérdező kommentje:
7-es nem pontosan farmer, farmer anyagú de normális fekete nadrág...feketében meg mindegy szerintem hogy farmer vagy más anyag.
2020. szept. 14. 19:09
9/9 anonim válasza:
Ez pl egy nagyszerű szerelés:
https://www.youtube.com/watch?v=uEjKqBr8hdM&feature=youtu.be..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!