Mit vegyek fel, hogy legyen a hajam, illetve milyen kérdésekre számítsak egy interjún? 19/L
Figyelt kérdés
Pár nap múlva megyek a CCC-be állásintejúra. Mivel most megyek dolgozni, még nem tehetem meg pénzügyileg, hogy vegyek egy új szettet egy alkalomra. Van egy fehér (alig átlátszó) ingem (ami alá vehetek fehér atlétát) és egy teljesen fekete szűk fazonú (farmerhoz hasonló, de nem olyan anyagú) nadrágom. Cipőm pedig csupán kettő van; egy fehér vászon illetve egy fehér bőr sportcipő (egyik sem rossz állapotban, tisztán). Cipők közül melyiket vegyem fel? Ezek meg fognak felelni oda? Nagyon aggódom miatta, de sajnos több opcióm nincs.2020. aug. 18. 12:11
1/5 anonim válasza:
Szerintem a vaszont vedd tökéletes leszel az interjúra nyugi
2/5 A kérdező kommentje:
-Első válaszolónak-
Köszönöm a gyors választ, próbálok nem idegeskedni. :)
2020. aug. 18. 12:16
3/5 anonim válasza:
Szerintem is jó lesz a szetted, sok sikert!
4/5 A kérdező kommentje:
-Második válaszolónak-
Köszönöm!
2020. aug. 18. 23:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!