Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért hordhatnak nadrágot a...

Miért hordhatnak nadrágot a nők ha a férfiak nem viselhetnek szoknyát?

Figyelt kérdés

2020. szept. 23. 13:39
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
20%
amúgy ez is mi? az egyetlen normális válasz le van pontozva a gyökér válaszok meg fel vannak? de szánalmasak azok az emberek akik ezt csinálják!
2020. szept. 24. 12:24
 22/26 anonim ***** válasza:
21%
amúgy 20 nem 18 vagyok de nem az sem okés ha egy nő férfi nadrágban van furán fog állni rajta mert teljesen más a szabása lehet találni női szabású nadrágokat amik hasonlóak mint a férfi nadrágok azaz nagy zsebek meg nem vág be a nemszervbe....
2020. szept. 24. 12:26
 23/26 anonim ***** válasza:
96%
Ha nem okés akkor legyél szíves közöld is vele!
2020. szept. 25. 21:42
 24/26 anonim ***** válasza:
91%

Mert a férfiak rettegnek egyes ruháktól ami a nőkhöz köthető, viszont a nők sokkal értelmesebben fogják fel a dolgokat és logikusan választanak ruhát.

Az évszakhoz megfelelően.

Mindenesetre én nem követem ezeket a beteg beidegződéseket, úgy öltözöm ahogy kedvem tartja és az idő engedi.

F.

2021. jún. 17. 14:50
 25/26 anonim ***** válasza:
53%

Én szeretnék szoknyát viselni fiú létemre mert kipróbáltam és nagyon megtetszett

Csak sajnos az emberek miatt nem merem nyilvánosan...

2022. szept. 11. 20:30
 26/26 anonim ***** válasza:

LoL

Ez amúgy miért tré?

Mármint ha fel veszek egy rövidnadrágot kB majdnem ugyanaz mint egy szoknya.

Én szoktam itthon szoknyát felvenni alsónadrág nélkül,női fodros a feleségemé.

Mikor 40 fok van.

Utcára nem mennék benne mondjuk.

Leginkább mert nagyon feminím megjelenése van.

Amúgy lazán hordhatnak a férfiak bármilyen ruhát csak sokkal gyávábbak mint a nők.

Én ha már akarnék is valami női dolgot hordani az ilyen egyberuha lenne nem szoknya.

Itthon szoktam is felvenni.

Először csak majomkodásból de megtetszett.

Sokkal jobb érzés amikor a dákóm fel akar állni nem gátolja, szorítja semmi.

Ezen kívűl más előnye nincs meg ugye viccesen néz ki egy szőrös kanmajom egy női ruhában XD.

Mindegy nálunk nincsenek ilyesmiből viták a feleségem nyáron Pl szatén boxerben van ő azt szereti.

Engem meg nem érdekel. Utcai divatnak szerintem erős a szoknya már csak azért is mert a mi generációnak úgy nőtt fel, hogy az a nőké.

A WCajtón így ábrázolják a nőket Pl.

2023. jún. 20. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!