Miért hordhatnak nadrágot a nők ha a férfiak nem viselhetnek szoknyát?
Mert a férfiak rettegnek egyes ruháktól ami a nőkhöz köthető, viszont a nők sokkal értelmesebben fogják fel a dolgokat és logikusan választanak ruhát.
Az évszakhoz megfelelően.
Mindenesetre én nem követem ezeket a beteg beidegződéseket, úgy öltözöm ahogy kedvem tartja és az idő engedi.
F.
Én szeretnék szoknyát viselni fiú létemre mert kipróbáltam és nagyon megtetszett
Csak sajnos az emberek miatt nem merem nyilvánosan...
LoL
Ez amúgy miért tré?
Mármint ha fel veszek egy rövidnadrágot kB majdnem ugyanaz mint egy szoknya.
Én szoktam itthon szoknyát felvenni alsónadrág nélkül,női fodros a feleségemé.
Mikor 40 fok van.
Utcára nem mennék benne mondjuk.
Leginkább mert nagyon feminím megjelenése van.
Amúgy lazán hordhatnak a férfiak bármilyen ruhát csak sokkal gyávábbak mint a nők.
Én ha már akarnék is valami női dolgot hordani az ilyen egyberuha lenne nem szoknya.
Itthon szoktam is felvenni.
Először csak majomkodásból de megtetszett.
Sokkal jobb érzés amikor a dákóm fel akar állni nem gátolja, szorítja semmi.
Ezen kívűl más előnye nincs meg ugye viccesen néz ki egy szőrös kanmajom egy női ruhában XD.
Mindegy nálunk nincsenek ilyesmiből viták a feleségem nyáron Pl szatén boxerben van ő azt szereti.
Engem meg nem érdekel. Utcai divatnak szerintem erős a szoknya már csak azért is mert a mi generációnak úgy nőtt fel, hogy az a nőké.
A WCajtón így ábrázolják a nőket Pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!