Kövér lányok akiknek vékony a derekuk de nagy a fenekük mit viselhetnek h ne nézzék le őket?
lenézni semmiképpen sem fognak, csak esetleg furán néznek. :D
Mindenképpen kerüld a hosszú (térdig érő alatti, és a túl szűk szoknyákat!)
Egyébként ha a neten utánanézel, hogy milyen alkati típusba illesz legjobban (alma, körtem stb.) akkor könnyebben fogsz tudni válogatni.
Részesítsd előnyben a hosszabb, kicsivel fenék alatt végződő tunikákat:
Kerüld a popsin lévő nagy, feltűnő koptatásokat, és lehetőleg ne csípőnadrágba próbáld belenyomkodni magad, hanem egy sokkal csinosabb magasított derekú naciba.
Kerüld a cicanacikat, vagy ha felveszed, akkor ügyelj rá, hogy a combod takarja egy hosszú tunika/egybeszoknya.
Nem kell elrejteni a testedet hatalmas leplekbe, de arra mindig figyelni kell, hogy ízlésesen tálald, amid van! :)
Ha van még kérdésed, akkor nyugodtan írj privit! Egy duci, 17 éves lány. :)
Lenézni?
Én pl hangsúlyoznám, mint a huzat, ha ilyen lennék... Ennél jobb nincs is....
Lenézni? Én duciimádóként inkább MEGNÉZEM a kerekebb, gömbölyű leányzókat. :) Ha pedig a derekad vékony mellé... az a lehető legeslegjobb kombináció!
15esztendős hím
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!