Lányok, fiúk! Bejön a szoknya, harisnya, sportcipős összeállítás?
Figyelt kérdés
2020. szept. 22. 08:31
21/26 anonim válasza:
20! Miért? Tán skót vagy?
Ha nem, akkor gáz...én nem reklámoznám ezt a helyedben.😂
22/26 anonim válasza:
21.
Baseball sapkát aki hord az amerikai..?
Az is gáz mégis viselik.
Nekem tetszik, neked nem, maradjunk ennyiben!
23/26 anonim válasza:
Igen, kifejezetten. Gyakran szoktam szoknyát, ruhát sportcipővel viselni. Kényelmesebb, mint alkalmi cipőben. Persze nem mindegy, h milyen az öltözék többi darabjának a stílusa, de ha lazább a figura akkor simán belefér. Bulizni is jobb kényelmesebb cipőben. Harisnya az meg általában van rajtam, de nekem cipő szempontjából nem oszt, nem szoroz, ha vékony a harisnyám, akkor olyan mintha mezítláb lennék a cipőben, és én ezt kifejezetten szeretem, sokkal jobb érzés a lábamnak, mint a rendes zokni, csak az a hátránya, h kevésbé tartós. Viszont, azt már megfigyeltem, h alkalmi cipőben (pl magassarkú), sokkal hamarabb tönkremegy a harisnya, mint egy sportosabb cipőben. 32/N
24/26 anonim válasza:
Szoknya, harisnya, sportcipővel nem, de lábujjközti szandállal igen!
25/26 anonim válasza:
Az tuti lehet. Mármint harisnya lábujjköztivel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!