Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért mondják sokan a Rolexre,...

Miért mondják sokan a Rolexre, hogy a svájci órák Michael Koorsa?

Figyelt kérdés
Fél éve el kezdtem dolgozni egy irodában és itt mindenkin elég menő órák vannak. Én nem értek annyira az órákhoz, ezért biztosra mentem és vettem egy használt Rolex Datejustot. Aztán itt többen mondták, hogy a Rolex vérciki kvázi divatmárka, semmi nincs a marketing mögött. Ez mennyire igaz?

2020. szept. 16. 15:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
87%

Kivancsi lennek azokbol az orakbol mennyi az eredeti 😂

Ha csak feluletessegbol hordod az adott marka orait na az a ciki inkabb........ (az emberek 80bol 79 kamut kozben:) )

2020. szept. 16. 16:07
 2/20 A kérdező kommentje:
Olyanok válaszát várom akik jártasak a témában. Az irigykedő ládagyári melósok válaszoljanak a Seikos kérdésekre inkább :)
2020. szept. 16. 16:24
 3/20 anonim ***** válasza:
85%

Mekkora kamu kérdés.

Amúgy meg te vagy a gáz hogy mások miatt veszel órát, meg csak azért hogy beilleszkedj. Mondjuk ezek alapján tényleg jól illessz a suttyó kollegaidhoz.

2020. szept. 16. 16:35
 4/20 anonim ***** válasza:
91%
2020. szept. 16. 16:55
 5/20 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem csak annyira ciki, mint egy rolls-royce. Egy rolex árából azért rengeteg más érdekes órát lehet venni, pont mint autót egy rolls árából.

Annyi igaz a rolexről, hogy divatmárka, a felső tízezer divatja :)

Az óra természetes full-hight-tech, kiváló minőségű mindegyik, csak hát bizonyos körökben "kötelező" tartozék, ezért nagyon elcsépelt a stílusa.

2020. szept. 16. 17:59
 6/20 anonim ***** válasza:
85%

Na akkor...

A Rolex komoly márka, komoly minőséggel. Rangot, és megjelenést ad a viselőnek.

De, sajnos mára sok újgazdag senki, no name Insta cica, meg kamu nigga rapper hordja a márkát, és e miatt lett ciki.

Na meg a sok kamu Rolex Submarinert hordó proli miatt, ami olyan szintre tette sokak szemében, mint a LV ("luivotyon") cuccai, a sok csóró gimis csajon, meg a Hermes övek a cigók videólkippjeiben, vagy a folyton szembejövő kamu Ray Ban napszemüvegek.

2020. szept. 17. 12:38
 7/20 A kérdező kommentje:
A Rolex egy középkategóriás márks. Soha nem a gazdagok hordták hanem a felkapaszkodott színészek sportolók ők is a szponzoració miatt.
2020. szept. 19. 05:08
 8/20 anonim ***** válasza:
A linkelt írásban a szakértő nem ezt írja.
2020. szept. 19. 08:00
 9/20 A kérdező kommentje:

8

Milyen szakértő? Aki a kínai hulladékjaikat svájci minőségi órának hazudja hogy el tudja adni?

2020. szept. 19. 08:17
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Kolozsy Attila mit hazudik az órákról? Mesélj nekem erről!
2020. szept. 19. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!