A mai nők miért létesítik előnyben a sportcipőt mintsem a magassarkú cipőt?
De nagy a sértődés ha mi mondjuk meg a véleményünket.
Ellenkező esetben meg a nők sértegetik a fériakat hogy kis bhuzzancsok a szűk nacikájukban meg hasonlók.
Ez így igazságos.
Most komolyan ötleted sincs, hogy mi lehet az oka?
(Ezekkel a kérdésekkel ugyanaz a kérdező vergődik itt mindig?)
A magassarkú és a sportcipő között is van átmenet, pl. kényelmesek a papucscipők, 3-4 centis sarkú bőrcipők, nyáron a szandálok. De nagyon nehéz kényelmeset és szépet kifogni, elvétve láttam nyáron jó minőségű középmagas sarkú lábbelit, vagy 10 centisek vagy laposan voltak a boltokban. Egyébként meg a magassarkú bokatörő, rendszeresen kibicsaklott a lábam benne, cipekedni benne nem lehet, sem sietni, megfázol reggel benne. Nem értem, miért elvárás a nőknek a lábnyomorgató, nem is biztonságos cipő, amiben még fel is fázik, míg a férfiak a kényelmes cipőjükben mászkálnak. Ha melóhelyen elvárás a magassarkú, akkor is inkább átveszik a cserecipőt, mint abban rohangáljanak, már aki normálisabb.
Szóval a válasz: kényelmesebb. Szerintem régebben sem hordtak magassarkút minden társadalmi rétegben, nem is lehet minden melóhelyen, mert pl. aki 100 kg-os, hát az jobb, ha nem veszi fel. Meg amilyen járdák vannak manapság, jobb is.
18.
Régebben a férfiak hordták a magassarkút úgy mint a harisnyát és sok más egyebet , csak ti elloptátok tőlünk, most meg sírtok, hogy kényelmetlen..
Aha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!