Szerintetek keringőhöz felvehetek sportcipőit?
Neeeeee!!
Feltalálták màr a balerina cipőt is, én is abban táncoltam.
Sokkal igényesebb és szebb egy balerina, mint egy sportcipő.
Pont ahogy az első írta!
Ha nem megy a magassarkúban tánc, akkor balerina/topánka !
Nagyon kényelmes, lapos, millió félé van, biztos tálalsz olyat ami tetszik.
Inkább ne. Az isten áldjon meg, édes drága gyerekem! Te úgy képzeled a tündéreket, hogy azok sportcipőben és nagyestélyiben táncolnak, mert az a kényelmes?!
Ha nem tudsz balerinában sem táncolni, akkor ne táncolj egyáltalán. Sportcipővel ne rontsd ezl az összképet - azaz mások örömét.
Aki 2 centiben elesik, az ne is vegyen fel sportcipőt se, mert az is van vagy 3 centi magas (a saroknál) :D
Amúgy igen, ha bajod van a magassarkúval, vannak nagyon szép laposabb, kis éktalpú cipők, lásd pl. Tamaris. Szép forma, kényelmes...
Ahogy írják a többiek, nem csak sportcipő meg magassarkú létezik.
Mondjuk fura, én gyűlölöm a magassarkú cipőket, mindig "földszintesben" járok, de keringőzni nem volt kényelmes, muszáj volt olyan cipőt kerítenem, aminek van sarka.
A keringőt eleve nem teli talppal táncoljuk, hanem a földtől elemelt sarokkal.
Vegyél egy balerina cipőt. A sportcipő nagyon béna
Ha azt akarod hogy mindenki kinevessen és összesúgjon a hátad mögött akkor vedd fel a sportcipőt (de annak is van legalább 2cmes sarka)
Ha meg annyira instabil vagy hogy törpetűsarkúban is elesel, nem ártana orvossal kivizsgáltatni magad súlyos egyensúlyzavar miatt
Épp kérni akartalak rá.
....szánalmas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!