Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 168 centivel felvehetek...

168 centivel felvehetek magassarkút?

Figyelt kérdés

Ha igen, akkor max mekkorát? Fiúk, a ti véleményetek is érdekel:D

Nagyon szeretem a magassarkúkat, csak gyakran nem merek felvenni, mert félek hogy zsiráfnak tartanának

2019. júl. 12. 13:24
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Átlagos a magasságod, ha felveszel egy 10 centis sarkú cipőt, a legtöbb fiútól akkor is alacsonyabb leszel.

Én 172 cm magas vagyok, ha felveszek egy 10 centi magas sarkú cipőt akkor is éppen egymagas vagyok a barátommal. Az más téma, hogy neki nemtetszik a magassarkú semmilyen formában, senkin, ezért mellette csak akkor veszem fel, ha az alkalom megköveteli, vagy ha nagyon a fejembe veszem.

Édesanyám 178 cm (nagyon vékony is hozzá) , apukám 182. Anya hord magassarkú cipőt, apa pedig teljesen oda van érte, ha látja anyukám milyen csinos, magas és vékony.

2019. júl. 12. 13:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát gyakorlatilag akkorát amekkorát csak szeretnél. Nem vagy túlságosan magas.
2019. júl. 12. 13:40
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak ismételni tudom az előző válaszokat. Átlagos magasságú vagy, szóval 10+ is simán beleférne. Én magasabb vagyok mint te, de én sosem zavartattam magam. Nem nagyon érdekel mások véleménye. :D
2019. júl. 12. 13:44
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2019. júl. 12. 13:44
 5/10 anonim válasza:
100%
Ha nincs egy extraalacsony pasid akkor bármekkorát felvehetsz. Nem lesz zsiráf. Én mondjuk pici vagyok de nem szeretem a magassarkút. Egy korábbi bokasérülés miatt mindig fáj benne a lábam. Az esküvőt azért abban szenvedtem végig, mert az illet.
2019. júl. 12. 14:48
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Tetszik? Tudsz benne menni? Viseld egészséggel.

Nekem van 180-as nő ismerősöm is, lapos cipőben még nem láttam. A férfiakkal sincs problémája, talált magához való langalétát aki tűsarkústól imádja.

Lesz olyan pasi akivel egy magas, vagy magasabb leszel, de ugyanannyi ígyis feléd tornyosul.

2019. júl. 12. 15:13
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne vehetnéd fel? 173 centi vagyok és hordok, minimum 10 centist. A lényeg hogy jól érezd benne magad és hogy tudj benne járni, mert annál szerintem kevés cikibb dolog van, mint mikor a csaj felveszi a 15 centis magas sarkút és csak tipeg benne.
2019. júl. 12. 15:36
 8/10 anonim ***** válasza:

Én egy centivel vagyok nálad magasabb. Én nem szeretek magas sarkút hordani, túl magasnak érzem benne magam. Mások azt mondják hogy nyugodtan hordjak.

Szerintem ha te szeretsz hordani és neked kényelmes nyugodtan hordj.

2019. júl. 12. 17:46
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Fiú vagyok, és 185 cm. Mellettem például akármekkorát felvehetnél, nem tudnál magasabb lenni nálam. Vagy ahhoz már olyan magas sarok és cipő kéne, amivel eldőlnél, nem bírnál állva maradni benne. :D

De viccet félretéve, az extrém magas cipők nekem már nem is tetszenek. Szerintem egy olyan 8-10 cm-es sarok pont megfelelő egy lánynak a hétköznapokra, ennél több legfeljebb alkalmi cipőknél lehet indokolt. És 176-178 cm-os magasság még nem vészes egyáltalán, annál a srácok többsége azért magasabb szerintem. ;)

2019. júl. 13. 14:04
 10/10 anonim ***** válasza:
168 centihez? Simán. Én 184 vagyok és hordok magassarkút, 8-9 centiset. Szóval te is simán felveheted. Ha így is magasnak érzed magad, ne bánd. :)
2019. júl. 16. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!