Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok. Nektek melyik bolt...

Csajok. Nektek melyik bolt jön be jobban a kettő közül: Mayo chix vagy H & M?

Figyelt kérdés
Ha egyik sem akkor írhattok mást is. :)
2010. aug. 6. 00:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
az ebay nekem is bejön:D valóban, legalább egyedi cuccok. Na meg turi. 21/L
2010. aug. 6. 11:57
 12/15 anonim ***** válasza:
Valóban svéd márka, de a svédek még álmodban sem németül beszélnek. A Hennes & Mauritz rövidítése.
2010. aug. 6. 12:00
 13/15 anonim ***** válasza:
Ja és ha nagyon érdekel akkor a helyes kiejtés hennes (sz) och (o/ok) mauritz, avagy hó o(k) em.
2010. aug. 6. 12:05
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nagyon kedvelem a Mayo Chix ruháit, vannak szép holmik, de újabban, mintha csak a cigányoknak (elnézést mindenkitől akit ez sért, de ő kultúrájukra jellemző a színes mindenféle mintás csillogós cucc) gyártanák mindet. Túldíszítettek, túl sok flitter, túl sok strassz, túl sok latex. Persze vannak ízléses darabok, nőies szabással, jó anyagból, azokat meg is veszem, de tény, hogy egyre több az, amit nem vennék meg.

HandM-ben még nem vásároltam.

Leginkább a Blue Nature és a Tally Weijl üzleteit szeretem.

21/L

2010. aug. 6. 15:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Mayo. !!!!!!!!!!!!!
2012. jún. 4. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!