Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok. Nektek melyik bolt...

Csajok. Nektek melyik bolt jön be jobban a kettő közül: Mayo chix vagy H & M?

Figyelt kérdés
Ha egyik sem akkor írhattok mást is. :)
2010. aug. 6. 00:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
h&m.
2010. aug. 6. 00:33
 2/15 anonim ***** válasza:

H&M

imádom!

2010. aug. 6. 00:42
 3/15 anonim ***** válasza:
59%

turi

XD

2010. aug. 6. 00:43
 4/15 anonim ***** válasza:
egyik sem. én már csak ebayről öltözködöm, olcsóbb, jobb, egyedibb cuccok az eredménye.
2010. aug. 6. 00:56
 5/15 A kérdező kommentje:
Én eddig csak Mayo chix-es ruhákat hordtam semmi mást. Pár hónapig nem vettem semmit (nem volt pénzem) és ma bementem a fórumba Debrecenbe, azon belül természetesen a Mayo-ba és valami borzalmas ruhákat árulnak. Ki vagyok rajta borulva. Aztán úgy voltam vele, hogy csak kéne venni valamit, bementem a H&M-be és nagyon jó cuccok vannak. :) Szerintem most már ott fogok vásárolni. Ezért is vagyok kíváncsi a véleményetekre, hogy nektek melyik jön be jobban. Vagy milyen boltba/weboldalon vásároljátok a ruháitokat.
2010. aug. 6. 01:03
 6/15 anonim ***** válasza:
h&m
2010. aug. 6. 05:47
 7/15 anonim ***** válasza:
turi. ott is van h&m, nem is kevés, k_rva olcsó, és szembe se jön. a mayo chixet nem szeretem, szerintem plázacicás márka, ráadásul irreálisan drága. :S
2010. aug. 6. 09:24
 8/15 anonim ***** válasza:

Máj end embe szoktam gyakrabban járni, a Méjó csiksz az egy gagyi ruhákat gyártó sz*r cég, ami 5x annyiba kerül... :D

Én is turkálós vagyok főleg, de a Háj end embe vannak jó meg olcsó cuccok, csak ki kell fogni.^^

2010. aug. 6. 09:54
 9/15 anonim ***** válasza:

ha már kiejtés szerint írsz akkor az héjdzs end emm

amúgy h & m-re szavazok én is

2010. aug. 6. 11:24
 10/15 anonim ***** válasza:

Há und M, ugyanis németes a kiejtés :) Svéd vagy milyen márka, ahol németül beszélnek.

Amúgy egyértelműen H&M, de főleg Zara :)

2010. aug. 6. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!