Mennyire vagytok szégyenlősek? Nektek mi fér bele és mi nem?
Ha van egy többé-kevésbé ismerős társaság (fiúk-lányok) és át kell öltözni... mi az, amit láthatnak belőletek? Például este lefekvésnél? Bugyi, shrt, leggings (harisnya)?
Kort is kérnék!
Én 13 évig néptáncoltam, szóval nekem ez szinte természetes. Mert amikor két produkció között nagyon gyorsan kellett átöltözni, akkor még arra sem volt időnk, hogy hoyg elmenjünk az öltözőig. Már a folyosón vetkőztünk. Szóval nekem ez teljesen természetes. De azért egy bugyinál és egy melltartónál megáll a menet.
A barátoknál más a helyzet. Én egy kb. 10 fő körüli baráti társaságba tartozom. Amikor lementünk egy hétre a Balatonhoz, a nyaralóban full meztelenül is mászkáltunk. Ezt mi már így szoktuk meg. Bár még mindig vannak egy páran, akik megbámulnak.
Rendszeresen sportolok, együtt öltözünk-zuhanyozunk a barátnőkkel, szóval ez nekem teljesen hétköznapi. Fiúkkal már más a helyzet. Bugyi-melltartó még oké egy gyors átöltözés erejéig, de azért meztelenül nem lennék.
38N
Bugyi melltartó simán belefér, ha olyan a társaság. Strandon is kvázi ugyanaz a helyzet, és ott azért több az idegen, mint az ismerős. Ha csak barátnőm, vagy húgom van ott, akkor előttük még akár a bugyit is kicserélem, hisz többször is láttuk már egymást meztelenül. Persze ezeket csak akkor, ha nem nyilvános helyen vagyunk, hanem mondjuk valakinél. Harisnyát mondjuk sokszor nem veszem le, de nem azért, mert zavarban lennék nélküle, hiszen a vékony testszínű harisnya nem sokat takar. Csak hát macera felhúzni, hogy jól is álljon (ne legyen eltekeredve, lecsúszva stb) így ha egyszer már rajtam van, nem veszem le, ha nem muszáj. Otthon is van, h rajtam marad a harisnya, ha még tudom, h mennem kell valahova. Ha vastag a harisnya, akkor van, h csak az van rajtam alul, ha vékonyabb, akkor azért felkapok rá egy laza rövidnacit, ha nem elég hosszú a felsőm.
32/N
Mivel suliban tesi órán is egymás előtt kellett átöltözni a lányokkal nem zavar. Amikor pedig úszás oktatás volt nem zavart onnantól kezdve, hogy a fiúk bikiniben láttak amint bementünk a vízbe. Apukámat sohasem érdekli, hogy én hogyan nézek ki esetleg kevesebb ruha van rajtam. Család előtt abszolút nem zavar. Suliban egyetemi csoporttársaim (lányok) előtt sem zavar. Nem mondanám magam ilyen szempontból szégyenlősnek. Akkor sokkal prűdebb vagyok ha a mindennapi öltözködésről van szó. Ha esetleg kicsit kivágottabb póló vagy egy top/trikó van rajtam sokszor érzem magam alulöltözöttnek hiába van körülöttem rengeteg másik lány is hasonlóan vagy kirívóbban felöltözve.
19 éves lány vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!