Mennyire vagytok szégyenlősek? Nektek mi fér bele és mi nem?
Ha van egy többé-kevésbé ismerős társaság (fiúk-lányok) és át kell öltözni... mi az, amit láthatnak belőletek? Például este lefekvésnél? Bugyi, shrt, leggings (harisnya)?
Kort is kérnék!
Abszolut nem vagyok szegyenlos.
3 gyerek utan sem szegyenlem a testem.
Idegen ferfiak kivetelevel barki elott atoltoznek(fehernemuig) ha arrol van szo.
Az idegen ferfiak elott sem azert nem mert szegyenlos vagyok,inkabb illem miatt.
A fehernemu nekem kicsit olyan mint strandon a furdoruha.
Én baráti társaságban képes vagyok teljesen meztelenre vetkőzni és teljesen át öltözni.
Lányok előtt csak alsó, a barátnőmön kívül.
Csak a közeli családtagok és a legközelebbi barátnőim előtt öltözök át fehérneműig. Meztelenre csak a párom előtt. De az exeim előtt sosem szerettem meztelenkedni, amikor velük jártam. Na meg a nőgyógyásznál, ott sajnos muszály. Az is egy kicsit feszélyez, vagy ha másik orvosnál vagyok és pl mellkas vizsgálatnál kérik, hogy teljesen meztelen legyen a felső test. Tudom hogy az orvost pont nem érdekli, de nekem fura a ruha nélküliség.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!