Hol lehet jó FÉRFI ingeket vennni?
Figyelt kérdés
A férfi szót azért hangsúlyoztam, mert ahol eddig jártam, a vaszték
Műszálasak. Az meg gusztustalan. Ami kicsit pamutOSabb azok meg hasas malacra való szabásúak.
A slim fit cuccok pedig a hátuknál felül nagyon szűkek, és a derekuk nem elég karcsú.
2 boltot jártam végig mult héten, és 1db ot tudtam venni, de az sem passzol olyan jól. Még olcsó sem volt...
2020. aug. 22. 22:14
1/8 anonim válasza:
Én a tescobol mostanában. F&F elég tuti szerintem
2/8 anonim válasza:
Peek&Cloppenburg
Ott sok fajta, márka van, de legjobban talán a Boss-t ajánlom.
3/8 A kérdező kommentje:
Jöszi, de nem 15-20 ezres ruhadarabokra gondolok. Nem alkalmi kell
2020. aug. 23. 09:55
4/8 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, egyedit keresek, és nyilván nem plázából sabloncuccot. Van valami ilyen üzlet pesten, ami egyedi hosszú ujjú ingeket árul? Ne márkát mondjatok, hanem egyediséget.
5/8 A kérdező kommentje:
Nekem mindegy h sabloncucc-e. A szabása és anyaga viszont legyen normális
2020. aug. 23. 11:37
6/8 anonim válasza:
Slim fit nagyon is tökéletes számomra. Pl ....Ck v Armani, egyáltalán nem túl karcsusitott, bár ahoz tudni kene az alakodat.
7/8 A kérdező kommentje:
Nem az a bajom h tul karcsúsított lenne, hanem h skinny fat testre vannak: Kislányos mellkas, kismamás has.
Sportos alkatom van. Keskeny derék, lapos has, tágas mellkas, széles (felső) hát.
Karjaim normál hosszúságúak. De erről már nyilatkoztam.
Méreteket is írjak?
2020. aug. 23. 14:22
8/8 anonim válasza:
Az ing tipikusan az, amit próbálgatni kell. Tégy egy próbát az Inditex boltokban, vagy mivel az angolok elég sokféle szabást készítenek, a Hádában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!