Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, nők! Ti milyen fajtájú...

Lányok, nők! Ti milyen fajtájú ingeket szoktatok hordani?

Figyelt kérdés
Laza, bő fazonú, vagy a passzosabb, nőiesebb verziókat szeretitek?

2020. máj. 22. 19:07
A kérdező szavazást indított:
kockás
csíkos
farmer
egyszínű fehér
48 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
98%
Egyszínű, de nem fehér. Lazát és feszülőset is.
2020. máj. 22. 19:16
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Lazább, Passzosabb, nőiesebb, csinosított egyszínű ingeket. Mikor melyik tetszik meg. :)
2020. máj. 22. 21:45
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettőt. Elég sok van nekem, szeretem is őket de munkába vagy párom kedvéért hordok és inkább alkalmibbakat.
2020. máj. 23. 08:30
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Többnyire fekete karcsúsított blúzokat (lehet belőlük vagy ötven, nincs köztük két egyforma), néha lilát. Régebben hordtam néhány csíkosat is, de azok mostanában parkolnak.
2020. máj. 23. 18:24
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
A lazább stílust kedvelem, lehetőleg vászon vagy más vékonyabb, lazább anyagból készült ingeket hordok. Kigombolva szoktam őket hordani, alattuk pólóval vagy toppal. Van csíkos is, fehér is, egyszínű is, farmert készülök beszerezni.
2020. máj. 23. 19:48
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon színes és mintás bő, általában férfi ingeket amik kb combközépig/térd fölé érnek
2020. jún. 2. 16:58
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Inkább lazákat, van xxl-esem meg passzos S-esem is.

Van kockás (piros-fekete, fekete-fehér),és sima is. (fekete fényes anyagú és fehér matt a nyakánás masnit lehet kötni).

Azokat szeretem amik a mellemnél asszosak de az ujja lazább mert tavasszal szeretem felhajtani.

17/l

2020. jún. 8. 21:43
 8/13 Manócska1 ***** válasza:
én 41 múltam,nem szeretem az inget
2020. júl. 5. 14:42
 9/13 anonim ***** válasza:

Nekem jól áll a fehér, és azt lehet leggyakrabban kapni, passzol is mindenhez, úgyhogy nekem főleg olyanok vannak - de nem azért mert különösebben ezeket kedvelném, inkább praktikum, könnyű beszerezhetőség stb.

Ha bő, akkor is legyen nőies, szerintem megfér egymással ez a két dolog. Ne legyen nyakig gombolós, lehessen betűrés nélkül hordani, inkább kicsit hosszabb fazonú (csípőig vagy picit alá), ne kelljen vasalni.

2020. júl. 5. 20:22
 10/13 anonim ***** válasza:
Lazábbakat, de nem ingszerűen, inkább mint egy kardigán. Egyszínű ujjatlan fölé veszem és nem gombolom be. Mindenféle mintás van
2020. júl. 6. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!