Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ciki, ha csak női ingeket hordok?

Ciki, ha csak női ingeket hordok?

Figyelt kérdés

Imádom a női ingeket, van mindenféle, sötét, világos, fényes, stb.

Fiatal, heteró, magyar lány vagyok. Sokan megszólnak, hogy így öltözködöm, de a szoknya, meg a kisruha nem az én stílusom, abszolút nem érzem jól magamat bennük. Egyáltalán nem férfias ingeket hordok, mert nem szeretnék pasinak kinézni, de szinte mindig női ing van rajtam, meg csípőfarmer. Talán azért szeretem ezt a stílust is, mert egy picit egyedi. Nem ismerek magamon kívül másik lányt, aki ennyire rajong az ingekért, bár biztosan van még ilyen eset. Szerintetek ez ciki?

Csak értelmes válaszokat kérek!

2020. máj. 27. 02:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem egyáltalán nem ciki, szerintem elegánsan öltözöl, és ezzel nincs semmi baj. Ha ebben érzed jól magad, akkor nyugodtan hordjad ezt. Szerintem az ing nagyon szép viselet. Én is mindig elegánsan öltözöm, mondjuk én mást is hordok, de vannak ingjeim és én is imádom őket, szinte minden héten felveszek belőlük. És szeretek venni is. :)
2020. máj. 27. 05:07
 2/11 Thomasblr válasza:
94%
Nem, sot nagyon divatos. Van ahol ez elvaras pl. bankban.
2020. máj. 27. 05:11
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Addig semmi gond míg nem az én bnőm vagy!
2020. máj. 27. 07:59
 4/11 anonim ***** válasza:
78%
Mert ez aztan nagyon extrem dolog.
2020. máj. 27. 08:52
 5/11 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
89%
Miért lenne ciki? Nekem tetszenek az ingek, megfelelően gombolva tök szexi.
2020. máj. 27. 09:45
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha ebben érzed jól magad és ez tetszik, akkor kinek mi köze hozzá?
2020. máj. 27. 12:04
 7/11 A kérdező kommentje:

Hármas, ezért nem aggódom, foglalt vagyok.

Hatos, nagyon igazad van!

Igen, tudom nem nagy dolog, de mint írtam sokan megszólnak érte, és kíváncsi voltam, hogy ti mit gondoltok erről. Az értelmes válaszokat köszönöm!

2020. máj. 27. 19:51
 8/11 A kérdező kommentje:
Milyen kedvesek itt az emberek. Majd, ha láttál rólam képet, mondhatsz a külsőmről véleményt. ;)
2020. máj. 28. 20:18
 9/11 anonim ***** válasza:

Igen, itt tényleg kedves emberek vannak.

Én is tapasztaltam már, és ami a legfontosabb, hogy őszinték.

Amúgy nem vagyok kíváncsi rád, ezért nem érdekelnének a képek, kímélj meg tőlük...

2020. máj. 28. 20:22
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem is terveztem küldeni, megnyugodhatsz. Te sem érdekelsz engem, köszönöm aggódásod.
2020. máj. 28. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!