Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ciki, ha csak női ingeket hordok?

Ciki, ha csak női ingeket hordok?

Figyelt kérdés

Imádom a női ingeket, van mindenféle, sötét, világos, fényes, stb.

Fiatal, heteró, magyar lány vagyok. Sokan megszólnak, hogy így öltözködöm, de a szoknya, meg a kisruha nem az én stílusom, abszolút nem érzem jól magamat bennük. Egyáltalán nem férfias ingeket hordok, mert nem szeretnék pasinak kinézni, de szinte mindig női ing van rajtam, meg csípőfarmer. Talán azért szeretem ezt a stílust is, mert egy picit egyedi. Nem ismerek magamon kívül másik lányt, aki ennyire rajong az ingekért, bár biztosan van még ilyen eset. Szerintetek ez ciki?

Csak értelmes válaszokat kérek!

2020. máj. 27. 02:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nincs ezzel semmi gond. Szerintem szexi, és elegáns. Nekem nagyon tetszik ha egy nő így öltözik.

Én férfiként szintén elegáns ingeket hordok. Nem munka miatt stb...hanem mert így érzem magam jól.

2020. aug. 6. 03:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!