Milyen strapabíró, vízálló férfi városi cipőt javasoltok?
Sokunkhoz hasonlóan az elmúlt években jó pár cipőt elhasználtam. Pedig egy részét kifejezetten minőséginek, időtállónak mondták az eladók és az ismerőseim. Aztán a tapasztalat mást mutatott. Ezt megelégelve írok. A cipő iránt a következő igenyeket fogalmaztam meg fontossági sorrendben.
- A talpa legyen különösen strapabíró: a lábsarokkal érintkező része (belül) ne vékonyodjon el használat során. Cipőim többsége itt adta fel pár hónap után.
- Legyen vízálló. Igenis bírjon ki egy átlagos esőt és ne kelljen egy sima pocsolyától tartanom hogy átázik a cipőm
- Kissé szélesebb lábfejűeknek is kényelmes legyen
- Az egész cipő legyen strapabíró. Egyrészt lehessen busz után futni benne, másrészt nyugodtan mehessek vele kavicsos, macskaköves stb. úton, ne kelljen attól tartanom hogy idő előtt tönkremegy
- Kényelem: napi 12-14 órát kényelmesen legyek benne (lúdtalpra való talpbetéttel). Akár úgy hogy ennek többségét talpon (nem ülve) töltöm
- Kinézet: nem létfontosságú, de állja meg a helyét társaságban
- Minél többet, de min. 4 évet bírjon
- Ár: 20e-ig mennék. De ha saját tapasztalatod alapján van ami garantáltan jó típus, hajlandó vagyok valamelyest többet is költeni rá
- Összességében a hosszú távon legjobb ár/minőség arányú férfi cipő érdekel
Külön köszönet ha konkrét cipőboltot/webshopot ajánlotok ahol egyrészt segítőkészek, másrészt jó áron beszerezhető az adott cipő.
27/F
Már erről is kérdést kell kiírni?
Bemész a boltba és megveszed ami tetszik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!