Lányok milyen fiúk/férfiak jönnek be, külsőre és öltözködésben?f22
Legyen izmos, de ne túl kigyúrt. Csak olyan atletikus. Nálam a kovkahas kötelező! Az sem baj, ha kicsit baba arca van, de legyen helyes! Ne legyen szakála, borosta az lehet, de jobban szeretem ha az sincs. Imádom azokat a fiúkat akiknek hullámos hajuk van (nem göndör), de ne legyen hosszú haja. Csak a hullámos hajba olyan jó beletúrni... Tehát kopasz semmi kép ne legyen, meg a nagyon rövid hajat sem igazán szeretem. Az hogy szőke, vörös vagy barna az mindegy, de fekete haja ne legyen, az olyan csajos. A szem is mindegy, de a barna a gyengém. Legyen iszonyú cuki, sármos mosolya. Ne legyen 2 m magas, mert én is kicsi vagyok. Az öltözködés majdnem hogy mindegy. De márkás cuccokat hordjon! Lehet elegáns is vagy lazább, de ne úgy öltözzön mint egy hímringyó vagy egy b.zi.
Ennyi... :)
Privit nem kérek!
20/L
Nem leszek vele népszerű, és nyilván ha minden más stimmel akkor nem ez a fő, de ha lehet választani, akkor magas legyen, 185+. Az extrém soványságon és extrém túlsúlyon kívül nekem minden testalkat tud vonzó lenni, legyen az vékonyabb, atletikusabb vagy mackós. A kedvencem az, mikor valaki izmosabb, de nem az a kockahas-hetihétnapotazedzóterembenvagyok típus, hanem látszik rajta, hogy sportol azért, de nem viszi túlzásba, a pici pocit pl. imádom. :) Szeretem a széles vállakat, izmos karokat, combokat, feneket, amibe úgy jó belemarkolni. A testszőrzet kifejezetten tetszik, mellkason, hason, stb. Valamiért imádom a férfiak kezeit, szóval legyen szép, ápolt keze, és nagyon tetszik, mikor az alkaron kilátszanak az erek.
Ami az egyebeket illeti: szem- és hajszín mindegy, de imádom a hosszú hajat - főleg ha hullámos vagy göndör -, illetve a hosszabb borostát/szakállat. Legyenek szép fogai, mosolya. Tetoválások, bizonyos piercingek nagy előny, szerintem nagyon jól néznek ki.
Röviden kéne összefoglalni, akkor nézzen ki úgy mint egy viking és én boldog leszek. :D
24/L
#3 vagyok. Azt kihagytam hogy ne legyen rajta egy szál szőr sem. Kivéve a haj, meg ugye írtam hogy a borosta még oké. Magyarul szőrtelenítsen. Mindenhol. A tetoválás jöhet, de az se legyen túlzásba véve (remélem így kell írni). Úgy értem, ne legyen az egész teste kitetoválva. Piercing,fülbevaló...hát...határeset.
Amúgy a #4 ihletett meg, hogy ezekről is kifejtsem a véleményem. Tehát köszi! :)
5-ös
De mi nem akarunk úgy kinézni szőrzet tekintetében, mint egy nagycsoportos óvodás.
Szerintem ha valakit szeretsz, úgy igazán, akkor magasról tojsz rá hogy hogyan néz ki, milyen a stílusa.
Persze azért mindenkinek a fejében ott van egy bizonyos "ideál" de simán lehet hogy a nagy Ő majd ennek szöges ellentéte lesz.
Az én ideálom:
Tudom, hogy előttem leírták már páran, de legyen magas! Legalább 180 fölött mert nem vagyok egy alacsony lány. És na a magasság számomra egy imponáló dolog. Az én szőke hercegemnek legyen sötétbarna/fekete haja és szeme. Az a leggyönyörűbb és azokban tudnék elveszni.
Legyen vállasabb, izmosabb, sportosabb ne ilyen kis ropi, hogy érezzem magam biztonságban mellette!
Legyen elegáns vagy sportosan elegáns, de azért laza. A kisugárzáson sok múlik. Az összes fiú legyen laza és magabiztos!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!