Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk/Férfiak! Ezek a ruhadarab...

Fiúk/Férfiak! Ezek a ruhadarabok vonzóak vagy inkább visszataszítóak számotokra?

Figyelt kérdés

Az első: bőrnadrág. Sok embertől hallottam, hogy ez inkább olcsó hatást kölcsönöz egy nőnek, minthogy vonzóvá tegye.

Második: szőrme kabát (természetesen jó minőségű mű szőrmére gondolok, az igaziakat nem preferálom). Ez is egy megosztó darab. Valaki szerint csinos/sexy, valaki pedig szimplán túlzásnak vagy taszítónak találja. Természetesen azon a véleményen vagyok hogy mindkettőt lehet borzasztóan kombinálni, és ezzel szörnyű megjelenést kölcsönözni magunknak de szerintem ez alapvetően nem a ruhadarabok hibája hanem hogy rosszul hordják őket. Nektek mi a véleményetek ezekről?

2020. júl. 8. 22:06
 1/7 anonim ***** válasza:
60%

Nem és nem. Egyik sem jön be, egyiket sem szeretem.

A bőrszerkó 1-2 alkalommal akár izgató lehet egy szerepjátékban, de az kicsit másféle fazon és téma, mint ezek az olcsó, közönséges "bőrnadrágok". Még ha bőr lenne, de csak valami túlárazott bőrutánzat.

A szőrme meg nekem amúgy sem jön be.

2020. júl. 8. 22:16
 2/7 anonim válasza:
42%

Bőrnadrág, szőrmekabát, leopárd és tigrisminta, halásznadrág. Ezek kizáró okok!

Viszont a bőr lehet nagyon jó, pl.: [link]

2020. júl. 9. 06:19
 3/7 anonim ***** válasza:
97%

Hát ezek őszi-téli ruhafélék. A bőrnadrág nem közönséges,motorosok, rockerek hordják.

Van a műbőr nadrág, az nagyon elegáns tud lenni, hordják is.

És van a latex hatású leggings, ami kB 10 éve volt divat, van aki hordja, szexisnek akar lenni.

2020. júl. 9. 08:53
 4/7 anonim ***** válasza:
95%
Bőr vagy bőrhatású nadrágok amik feszesebbek az adott lányon/nőn nekem pl magyon tetszenek.
2020. júl. 9. 21:27
 5/7 anonim ***** válasza:
52%

A szőrme sehogy sem tetszik, ha eredeti az még fel is bhassza az agyamat.

De! A bőrnadrág az igen! Az nagyon tud vonzó lenni egy jó kombinációval mert azért nekem elsőre egy bőrnadrágról az jut eszembe hogy rokker pasi vagy motoros.

F.

2020. júl. 10. 14:37
 6/7 anonim ***** válasza:
91%
Vonzó!
2020. júl. 12. 08:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Nagyon tetszik!!!
2020. szept. 29. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!