Csak számomra visszataszító a korombeliek öltözködése?
#7-nek igaza van, te maradj önmagad, mert nagyon szimpatikus a gondolatmeneted ennyi idősen. :) Hidd el, a valódi nők ilyen pasira vágynak, mint te. A többiek éretlenek hozzád vagy nem vágynak komoly kaocsolatra, csak szórakoznak.
De hogy a konkrét kérdésre válaszoljak: szerintem is borzalmasan visszataszító, amiket felsoroltál, nem vagy vele egyedül.
19/N
Minden kornak megvannak a hóbortjai, nézd meg hogy néztek ki a 70es, 80as évek fiataljai:D
Szerintem a mostani tök jó. A lányokéval szerintem nincs baj, aki olyan nacit akar felvenni, amiből kint van a feneke, az tök mindegy melyik korban él, úgyis ki fogja tenni. De nekem nincs bajom ezzel sem, mindenki azt csinál, amit akar.
A fiúké elég gázos, amit mondasz, hogy mindenféle hosszú, színes zokni meg ilyenek, de ez inkább a 14-16 éves korosztályra jellemző, majd elhagyják ezeket, ha már férfinak érzik magukat. A feszülős farmer se a legszexibb. Nem kell fennakadni ezen, te úgy öltözködsz, ahogy akarsz, ami nem tetszik, azzal nem kell foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!