Csak számomra visszataszító a korombeliek öltözködése?
Figyelt kérdés
16 éves fiatal srác vagyok és számomra visszataszító ahogy a korombeliek öltözködnek. Szerintem egyáltalán nem fiús/férfias az ilyen gyümölcsös hosszú zokni, feltűrt gatya, teljesen feszülős farmer és még sorolhatnám, szerintem egy farmer legyen ha nem is nagyon de egy kicsit bő ne feszüljön a lábra és ne legyen feltürve,sokszor még lányokon is nevetségesen néz ki amikor majdnem a térdükig feltűrik,meg amikor a rövidgatya combközép vagy fölé ér mintha lányok lennének,csak számomra visszataszító ez az öltözködési forma?2019. aug. 7. 17:05
11/22 anonim válasza:
Nekem se tetszik, de kit érdekel. Az anyjuk öltözteti meg a haverjuk, ezt kapni a boltban :D majd nevetnek rajta később.
12/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a pozitív visszajelzéseket, nagyon jól esett a pozitív vélemény és örülök, hogy nem vagyok egyedül!:)
2019. aug. 7. 22:41
13/22 anonim válasza:
Ez csak számodra taszító, mert amiket felsoroltál az változatos mert nem mindenkin ez van.
Viszont amit a többség kultivál a szigorúan térdig érő “rövid” nadrág egyszerő pólóval az pedig egyenruha stílus.
Az miért jobb ha mindenki ugyan úgy néz ki?
14/22 A kérdező kommentje:
Hát érdekes akiket eddig láttam, ők mind ezeket hordták,szakadt rövidgatya konkrétan a boxert lehetett látni térdig érő zokni,rózsaszín poló,nagyon férfias öltözködés😂. Amúgy nem azt mondtam hogy nézzen ki mindenki ugyan úgy, mert még millió meg egy stílus van,de én ezt egyszerűen nevetségesnek találom:D
2019. aug. 8. 11:22
15/22 anonim válasza:
A boxer nem zavar?
Az is a te korosztályod stílusa. Kisfiú...
16/22 anonim válasza:
Meg a cipők. Nagyon kivagyok tőlük:D
17/22 A kérdező kommentje:
Nem csodálkozok rajta😌
2019. aug. 9. 23:17
18/22 anonim válasza:
Szerintem igazad van tenyleg idegesito. Bar a lanyokon a zokni sztm oke de fiukon nagyon nem
19/22 A kérdező kommentje:
Én ha egy fiún meglátok egy ilyen zoknit röhögőgörcsöm van😂 Egy lányon azért más, nekem lányon se tettszik de ha neki tettszik had hordja!:)
2019. aug. 10. 22:22
20/22 anonim válasza:
De nagy itt a részrehajlás.
Pont ez amiről ugatok régóta ez a kérdés kitűnő példa az igazam alátámasztására....
Férfinek csak sablonosan szabad öltözködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!