Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez mennyire jó/kivitelezhető...

Ez mennyire jó/kivitelezhető ötlet?

Figyelt kérdés

A tervem az, hogy veszek magamnak egy turkálóban egy nagy nadrágot, ami így jóval nagyobb mint a méretem, majd egy ollóval szakadásokat vágok bele, így egy neccharisnyával jól nézne ki meg hasonlók. Abban nem vagyok csak biztos hogy ha ollóval vágok bele egy farmer anyagba az mennyire fog jól kinézni.

Köszi segítséget.

2020. aug. 19. 13:05
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Ilyenre gondolsz? Mert ez már nagyon prolis és k@rvás. Éppelméjű nő ilyet már nem vesz fel. Hány éves vagy 10?

2020. aug. 19. 13:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne k.rvás?

Amúgy akkor miért nem veszel egy olyan nadrágot, ami így néz ki eleve?

2020. aug. 19. 19:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Olyan szabást/stílust vegyél, ami bő, ne nagyot, mert akkor kétszer is beleférhetsz és az minden, csak jól kinéző nem.
2020. aug. 19. 21:38
 4/4 A kérdező kommentje:

#1 bocsi de ezen csak nevetni tudok

#2 azért, mert a turiban olcsóbban megtalálom és sokkal környezetbarátabb illetve szeretek magamban kísérletezni ilyenekkel

#3 köszi, de nyilván olyat veszek ami szerintem jól áll nekem :)

2020. aug. 20. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!