Lányok nektek nem fáj a magassarkú?
Megfelelő cipőben nem fáj a lábam
Nem az első csodadarabot kell megvenni, aminek a mérete jó, nem is mindig a legdrágábatt, több időt kell rászánni, próbálni etc. Ápolt lábbal, megfelelő harisnyával(deóval) elég sok kellemetlenség kizárható.
14óra 12cm sarkú cipőben is ment, gond nélkül(szegényt nem szerette a vízelvezető 😭)
Egyrészt nagyban múlik a cipőn. Vannak gagyi minőségű meg szar kialakítású darabok, amelyeknél már egy pár centis sarok is kifejezetten kényelmetlen. Meg vannak olyan profi cipők, ahol a magasabb sarkat sem veszed észre.
Másrészt sokk függ attól, mennyire vagy hozzászokva. Amikor nem hordtam szinte egyáltalán magas sarkút, csak egy-egy alkalomra vettem fel ilyet, akkor én is meg akartam halni, pláne ha több órát kellett állni vagy menni benne. Mióta viszont hétköznap is hordok (persze olyankor nem 10+ centiseket), sokszor igazából fel sem tűnik a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!