Lányok felvennétek fekete bőr shortot, fekete harisnyát és magassarkút?
Figyelt kérdés
2019. okt. 28. 09:46
1/14 anonim válasza:
Nem az én stílusom, de ha olyan helyre megyek, ahol ez a dresszkód, akkor persze.
2/14 anonim válasza:
Magassarkút csak akkor vennék ha nagyon nagyon muszáj, de szarul érezném magam benne. A short meg a harisnya bejön.
3/14 anonim válasza:
Volt rajtam ilyen szett, csak kinőttem a bőrnacim.
5/14 anonim válasza:
Igen, van ilyesmi szerkom, de csak itthon viselem :D
6/14 anonim válasza:
Igen, de egyáltalán nem azért, hogy olcsó, kizárólag külsőségre menő hímeknek tetszelegjek, hanem, hogy kifejezzem a szerelmem iránti megingathatatlan, forrón izzó hűségemet... ami a METÁL! 🤘🏼😄
7/14 anonim válasza:
Egyszer voltam hasonló szettben, csak nem volt hozzá harisnya, és magassarkú helyett térd fölé érő csizma volt. Egy cosplay része volt.
8/14 Metionin válasza:
Fel, bár a magassarkút lehet hogy mellőzném és hosszú szárú bakanccsal helyettesíteném. Voltam már így koncerten, igazából ha megfelelő méretű a nadrág (tehát nem lóg ki belőle az ember feneke) és ha a harisnyán nincs az a választék a combján, akkor teljesen jól tud kinézni. Persze nem árt hozzá megfelelő alak meg hogy a többi része ne legyen kihívó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!