Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, tudnátok ajánlani...

Lányok, tudnátok ajánlani KÉNYELMES MAGASSARKÚ cipőket?

Figyelt kérdés

Márkát, vagy konkrét cipőt linkkel?

Nektek van olyan, amiben kibírtok egy egész napos rohangálást úgy, hogy nem fáj benne utána a lábatok? :D

Milyen márkák között, vagy milyen oldalakon érdemes nézelődnöm, ha ilyet keresek?

Ami nálam leginkább szempont, hogy jól tartsa a lábamat, és legyen valami puhaság a talp részen, de olyan nehéz ilyet találni... ti hogy vagytok ezzel? :) Milyen típusok jöttek be nektek a leginkább? :) Esetleg sztori, hogy mit lehet vele csinálni? :D Én talpbetéteket próbáltam már belepakolni a zártakba, az nekem nagyon bejött hogy zselés talpbetétet használok. :)

2020. máj. 10. 12:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a CCC-ből a Gino Rossi cipők pl nagyon bejöttek. Kényelmesek és egész nap viseltem. Különböző magasságú sarkak közül választhatsz. Én a közepeset bírom, csak javasolni tudom. Bár ez egy kicsit a drágább kategória.
2020. máj. 10. 13:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Tamaris.

Most konkrét linket nem tudok adni, mert régebben vásároltam ott 3 magassarkú cipőt. Különböző magasságú. Kb. az egyetlen márka, aminek a magassarkúját bírtam, az egyikben egész napos városnézést is végig csináltam, pedig én 90%ban lapostalpú fazonokat hordok.

[link] Egyik hasonló volt ehhez, csak bőrből. Elképesztően kényelmes volt.

A Gino Rossik között is láttam hasonló fazont, sajnos azokat nem próbáltam még, de más is jókat írt arról a márkáról.

2020. máj. 10. 16:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez a legkényelmesebb magassarkúm: [link]

Sajnos elég extra darab, így nem annyira hétköznapi, de ebben kibírok egy egész estét / napot, így jó vétel volt.

2020. máj. 10. 17:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem olcsóak, az ECCO magassarkúkban úgy tudok egész nap szaladgálni, hogy eszembe sem jut, hogy magassarkú van rajtam.

[link]

[link]

Kicsit olcsóbban a Tamaris-nál is ki lehet fogni jókat, egy ilyesmi van nekem is:

[link]

Hogy jól tartsa a lábad, érdemes pántos fazont választani, szerintem még csinosabbak is egy egyszerű belebújósnál. És mindenképp igazi bőrből legyen, az hozzá tud igazodni a lábadhoz, és egyre kényelmesebb lesz, ahogy hordod.

A fast fashion ruhamárkák (H&M, Mango, Zara) cipőit viszont csak akkor vedd, ha autóval vagy és nem kell pár lépésnél többet megtenned. :)

2020. máj. 11. 12:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem két ilyen cipőm van, az egyiknél meg is lepődtem.

Ez a Deichmann-os magassarkú:

[link]

De kényelmét valószínűleg betudhatjuk annak, hogy erős, és nem vékony sarka van.

A másik egy Paul Green bokacsizma, ennek is elég kemény a sarka. Én turkálóba találtam, igazi kincs, mivel használatlan volt és valószínűleg igazi bőr.

Sajnos pont az én cipőmet nem találtam meg a neten (ettől függetlenül nem hiszem, hogy replika, mert a lógó a cipőn ugyanolyan, mint a neten), de igazából nem is vártam volna ettől a cipőtől csalódást, tekintettel arra, hogy újon 30 ezer felett kezdődik minden cipőjének az ára.

A maximális távolság, amit ebbe lesétáltam összefüggve az 2 km volt, egy randi után. Nem mondom, hogy utána nem szívesen ültem fel a villamosra, de nem fájt annyira benne a lábam, mint sok mástól 5 perc után.

2020. máj. 27. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!