Bütykös-fájós lábra milyen cipőt ajánlotok, ami kényelmes és ki is néz valahogy?
Én mielőtt megműttettem (22 évesen) csak sportcipőben jártam, télen meg 1-2 számmal nagyobb csizmába. Másképl iszonyatosan fájt. De én már eljutottam oda, hogy a Batz papucsba is fájt nyáron. A munkanap végére volt hogy sírtam. És nem, nem hiszti, mert kiderült a műtét előtt hogy nem csak a bütykeim a gáz, hanem a harántboltozatomat is meg kell emelnj, ergó amellett hogy lefűrészelték a bütyköm, eltörték a lábfejem is. Ezért egyszerre csak egy lábamat tudták ugye megcsinálni. Én is örököltem, már 12 évesen bütyköm volt. Most vagyok 26, 4 éve műtöttek (fél év volt a két láb között) és esküszöm, mintha felhőkön járnék azóta. És megnyílt előttem a világ! :D mozgás és cipők terén egyaránt. :) tudom hogy nem ez volt a kérdés, de mindenki ijeszthetett ezzel anno hogy nagyon durva, ami igau is, de csak pár hétig. Bővem megéri az a pár hét, a többi fájdalmas évvel szemben...
Jó egészséget nektek!
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!