Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Bütykös-fájós lábra milyen...

Bütykös-fájós lábra milyen cipőt ajánlotok, ami kényelmes és ki is néz valahogy?

Figyelt kérdés
A magassarkú ki van lőve, de a papucsokon és a sportcipőkön kívül ti mit vennétek fel?

2018. okt. 17. 12:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Ami nem nyom, próbálgatni kell. Nekem is ilyen l.
2018. okt. 17. 12:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy két számmal nagyobb kell a bütykeim miatt,pedig fiatal vagyok.
2018. okt. 17. 12:53
 3/8 A kérdező kommentje:
És milyen cipőt hordtok? A nagyobb mérettel nekem az a baj, hogy lecsuszik a lábamról. Amúgy én is fiatal vagyok, neked hogyhogy ilyen korán kialakult?
2018. okt. 17. 14:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehet örökletes is,mert az anyáé is ilyen, de a sok tánc is hozzájárulhatott
2018. okt. 17. 14:25
 5/8 anonim ***** válasza:
1 vagyok. Nyáron papucs,aztán többnyire sportcipő, az amúgy is megy a stílusomhoz. A csajos cipőkkel már gondban vagyok, mert az amúgy is nagy lábamra még nagyobb kell a bütyök miatt
2018. okt. 17. 15:01
 6/8 A kérdező kommentje:
Hányas a lábad? Nekem 40 és annál nagyobbat találni nem könnyű. A papucsban nem zavar hogy mindenki látja a butykeidet?
2018. okt. 17. 17:17
 7/8 anonim ***** válasza:
41 es alapból. Kicsit zavar, de ez van, ilyen.
2018. okt. 20. 16:45
 8/8 anonim ***** válasza:

Én mielőtt megműttettem (22 évesen) csak sportcipőben jártam, télen meg 1-2 számmal nagyobb csizmába. Másképl iszonyatosan fájt. De én már eljutottam oda, hogy a Batz papucsba is fájt nyáron. A munkanap végére volt hogy sírtam. És nem, nem hiszti, mert kiderült a műtét előtt hogy nem csak a bütykeim a gáz, hanem a harántboltozatomat is meg kell emelnj, ergó amellett hogy lefűrészelték a bütyköm, eltörték a lábfejem is. Ezért egyszerre csak egy lábamat tudták ugye megcsinálni. Én is örököltem, már 12 évesen bütyköm volt. Most vagyok 26, 4 éve műtöttek (fél év volt a két láb között) és esküszöm, mintha felhőkön járnék azóta. És megnyílt előttem a világ! :D mozgás és cipők terén egyaránt. :) tudom hogy nem ez volt a kérdés, de mindenki ijeszthetett ezzel anno hogy nagyon durva, ami igau is, de csak pár hétig. Bővem megéri az a pár hét, a többi fájdalmas évvel szemben...

Jó egészséget nektek!

26/N

2018. okt. 21. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!