FIÚK! miért kell bodyshamingelni a lányokat MÉG 2020-ban IS?
122kilós 29eves srácként a fiatal kategóriába tartozom és az érintettek közé. Azt vettem észre,hogy a 20-30 közti csajok még a kocka has rosszfiú tipust keresik és bizony sokakat zavar a túlsúly bármi is az oka(pl pajzsmirigy)
A 30fölötti csajok már inkább mennek a stabilitásra és őket már egy kis magabiztossággal és biztonságérzettel el lehet csábítani.
A 40fölötti hölgyek már elváltak vagy özvegyek, és pontosan tudják mit akarnak. Meglepő,de van akinek a testesebb szakállasok kifejezetten bejönnek.
Nagyjábol ennyi a tapasztalatom. Én úgy érzem van mind a kettő nem közt olyan aki gonosz módon megpróbálja eltaposni a nála szerencsétlenebb helyzetüt. Tudok olyat is aki kórosan sovány volt majd sikerült összeszedje magát majd elkezdett engem shamingelni. 6évnyi barátságot dobott így el a hölgy..
A végét sajnálom, remélem túl vagy rajta és boldog vagy . A többivel egyetértek ez sajnos a másik nemnél is hasonló .
Sajnos sok lány is ilyen bár most kezd m.o-n is népszeru lenni a girls support girls ami szerintem egy nagyon jó dolog és remélem hogy sokakra hatással lesz
"Mi sem szólunk meg titiket minden egyes dologért"
Magadnak próbálsz hazudni, vagy nekünk?
Ez a girls support girls eléggé halovány dolog, és pomt annyira tűnik erőltetettnek, mint az, hogy manapság a 16 év körüliek között menő hangoztatni a szexualitásodat amennyiben az eltér a heterótól (főleg a biszexualitást).
A lányok pletykálnak, lehúzzák a másikat mások előtt, de még az ilettő előtt is, és ezen egy internetes trend nem fog mélységeiben változtatni... Tehát a főbb probléma, hogy lányok miért szólják le egymást, és miért próbálják ezt a problémát a fiúkra hárítani? Kevesebb fiút érdekelnek az ilyen dolgok, ahogy az egyik válaszoló is írta, ők nem foglalkoznak azzal, aki nem tetszik nekik, mégis ők vannak kiemelve mint a fő probléma.
Azért nem ilyen egyszerű a dolog hogy mindenki úgy néz ki ahogy akár meg azt vesz fel amit akar. Igenis lehet valaki kórosan sovány vagy elhízott meg mondjuk esküvőre és hasonló alkalmakra nem kéne melegítőben meg kapucnis pulcsiban menni.
Sok ilyen kérdést ki lehet e ide írni de nem sok értelme van.2200 ban is lesznek valszeg rosszindulatú emberek.
Viszont mivel sok lány ismerősöm van én is azt vettem észre hogy a lányok átlagban többet foglalkoznak a külsővel.
Többször tapasztaltam hogy számomra teljesen átlagos kinézetű srácokat férfiakat minden rondának elmondtak és emiatt ítélték meg ilyan helyzetben ahol semmit nem számít a kinézet. Pl egyszer volt barátnőm nem akart egy számot meghallgatni mert a bandatagok "szakadtnak" néztek ki.
Kérdező!
Ez azért van mert ezek kisfiúk még akik egymásnak is igyekeznek megfelelni nehogy homárnak nézzenek ki.
Ez egy beteg gyerek dolog, majd ha FÉRFIVÁ érnek elhagyják.
Amúgy ti lányok is fikáztok minket,tehát ne legyél annyira önérzetes.
F.
De miért kell úgybeállítani, mint ha tipikusan a lányok lennének az áldozatok, a fiúk meg a támadók ebben a kérdésben? Anno tizenéves koromban épp fordítva volt gyakoribb, amikor lányok szivattak kövér vagy ronda fiúkat, de leggyakoribb a lány-lány kontextus volt.
Én anno tizenévesen egyszer kövéreztem le egy lányt, miután debella állatnak nevezett. Aztán felhívatott az anyjával, mint ha ő az ártatlan bárány lett volna, akit megsértettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!