Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » FIÚK! miért kell bodyshamingel...

FIÚK! miért kell bodyshamingelni a lányokat MÉG 2020-ban IS?

Figyelt kérdés
Gondoljátok már magatokat a helyükbe/helyünkbe. Nem értem miért nem tudjátok felfogni hogy mindenki úgy néz ki ahogy akar, olyan ruhákat hord amiben jól érzi magát... Mi sem szólunk meg titiket minden egyes dologért, légyszíves ti se!

2020. aug. 16. 11:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
68%
Rendben, elnézést kérek a magam és a többi férfi nevében. Többet nem fogom bodyshamingelni a lányokat, bármit is jelentsen ez.
2020. aug. 16. 11:16
 2/18 anonim ***** válasza:
86%

Egy anonim oldalon felesleges mindenkinek feltenni ezt a kérdést. A bántalmazó fiúk egy része nem itt lesz. Egyébként meg egyáltalán miért van bármilyen bullying, és bárminek a kapcsán? Az emberek felsőbbrendűnek akarnak tűnni másoknál, szóval ha azt hiszik megmondhassák mi rajtad a csúnya, és változtatnivaló, akkor ők uralkodnak a szituáción.

Rendes esetben a párkapcsolatod nem ilyen lesz, bár kétségtelen, hogy a külső fontos, elvégre testi vonzalom nélkül egy kapcsolat rombadől.

2020. aug. 16. 11:22
 3/18 A kérdező kommentje:

Testmegszégyenítést jelent. Pl:. azt mondod hogy deszka, a kutyák nem játszanak csontokkal, tehén, disznó, ne egyél többet és ehhez hasonlók .

A válaszodnak örülök, és minden lány/nő nevében megköszönöm

2020. aug. 16. 11:26
 4/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes választ, egyetértek veled, viszont a kérdést mindenféleképp fel szerettem volna tenni mert szerintem fontos. És sajnos itt is találkoztam már ilyen fiúkkal.
2020. aug. 16. 11:29
 5/18 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem ez ugyanúgy jellemző a nőkre is, sőt, talán inkább rájuk. Oké, a GyK egy sajátos közeg, itt a sok incel meg szűzike nagyra van, hogy a 60 kg feletti lányok azok a bottal sem kategória, de a való életben nem ezt látom. A férfiak sokkal elfogadóbbak ebből a szempontból, max nem jönnek össze olyan nővel, akiknek nem felel meg számukra a testalkata. De a nők egyfolytában ezen kattognak, ki fogyott, ki hízott, hogy néz már ki, biztos csak gyomorszűkítő műtéte volt, olyan combokra hogy vehet fel amolyan gatyát...

Kár általánosítani, aki szeret mást a külsejével csesztetni, az nem fog megváltozni.

2020. aug. 16. 11:38
 6/18 A kérdező kommentje:

A kérdésemet leginkább fiúknak szántam, nem férfiaknak.

Egyet értek azzal amit írtál, nem féletlen a FIÚKNAK címeztem a kérdést.

Rájuk jellemző a leginkább amit írtam

2020. aug. 16. 11:43
 7/18 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező, miért kell még 2020-ban is általánosítani?
2020. aug. 16. 11:49
 8/18 A kérdező kommentje:
Igazad van, oda írhattam volna hogy akinek nem inge ne vegye magára. Sajnálom.
2020. aug. 16. 11:51
 9/18 cameronmonaghanbabee ***** válasza:
90%

Aki nincs rendben magával csak az támad mást. Amúgy nem csak a férfiak szólják le a nők testalkatát, hanem a nők is a másikét.

Félreértés ne essék, mindenkinek az tetszik, ami. Viszont nem kéne bántani senkit se. Az más, hogy mi tetszik és, hogy kit támadsz. Remélem érthető.

2020. aug. 16. 13:37
 10/18 anonim ***** válasza:
80%
4 Azért azt tegyük hozzá, itt valamikor direktbe az a kérés, hogy ne mismásoljunk, hanem írjuk le az őszinte véleményünk. Az pedig nem mindig kellemes.
2020. aug. 16. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!