Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hord valaki rendszeresen...

Hord valaki rendszeresen cipőt zokni nélkül?

Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatok?

2020. aug. 12. 07:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
82%

Én már 2-3 éve egyáltalán nem veszek zoknit. Nyáron ritkán veszek fel zárt cipőt, de ugye az vékony és tud szellőzni, ha meg már ősszel papucshoz nagyon hideg van, akkor nem izzad bele a lábam egyáltalán. Egyébként sem vagyok izzadós, meg én hintőporral be szoktam szórni a lábamat mielőtt felveszem a cipőt mezítlábra. Amúgy nekem ezerszer jobb érzés így, sztem érdemes kipróbálni!

17/F

2020. aug. 14. 10:25
 12/20 anonim ***** válasza:
7%
Elég bzis.
2020. aug. 14. 15:59
 13/20 anonim ***** válasza:
Hát én nyáron szinte egyáltalán nem, nem mondhatnám fiú létemre bele izzadna a lábam a cipőbe, suliban kamasz koromba mindig tesi órán mezítláb vetem fel a jó kis kinai sport cipömet, na akkor abba bele izzadt, ott volt szag de csak a cipőnek volt pont e miatt vetem le a zoknit hogy ne abba izzadjon.
2021. jún. 30. 04:26
 14/20 anonim válasza:
Csak nyáron, és szerencsére ritkán fordul elő, hogy annyira sietek, hogy mezitláb veszem fel a cipőmet. Nem volt még ezzel rossz tapasztalatom azon kívül, hogy egy kicsit kényelmetlen. Lehet, hogy menőbben nézek ki úgy, de nem vagyok ebben teljesen biztos.
2023. máj. 30. 00:59
 15/20 anonim ***** válasza:
Sok női cipőt -és most nem csak papucsra és szandálra gondolok- mezítláb illik hordani. Pl. balerina cipők, magassarkúk. Ezért is furcsa nekem hogy egyesek mit össze szörnyülködnek itt ha valaki mezítláb hordja a cipőt miközben ez tök megszokott dolog.
2023. máj. 30. 07:36
 16/20 anonim ***** válasza:

15.

Zárt cipőt soha nem volt szokás mezítláb hordani, ez csak ilyen újkori hülyeség. Beleizzad és a cipő is tönkremegy, ezt kár tagadni, ez tény,

2023. máj. 30. 07:49
 17/20 anonim ***** válasza:
A kérdés cipőre vonatkozott általánosan, amiből sokféle lehet. Gondolom aki ilyeneket hisz hogy sose hordtak az emberek cipőt mezítláb az még nem látott az utcán női lábakat. :) Jaj a slip-on, mokaszin cipőket már meg se emítem, amiket szintén mezítlábas hordásra terveztek. Ilyeneket kilógó otromba zoknival hordani jó ízlés elleni bűntett.
2023. máj. 30. 08:03
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

17.

Cipő sokféle lehet, de a cipő mind zárt. A szó, amit keresel, az a lábbeli. És abban benne van a papucs, a saru meg a szandál is. Cipőt sosem hordtak mezítláb, a "mezítlábas hordásra terveztek" nem értelmezhető, mert ez nem (divatvilágból származó) kinyilatkoztatás kérdése, hanem a fizikáé.

Az én szempontomból meg az a jó ízlés elleni bűntett, amikor a egyesek pl a pálcikalábukat vékonyítják tovább azzal, hogy cipőben mezítlábaznak.

2023. máj. 30. 14:19
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem itt akkor fogalomzavarban tetszik lenni. Cipő lehet szandál, csizma, papucs (házicipő), és még sok minden más is.
2023. máj. 30. 14:48
 20/20 anonim ***** válasza:
#18 van olyan cipő ami nem klasszikus értelemben zárt, mint mondjuk egy bőrcipő. ilyen pl a mesh felsőrész, átfúj rajta a szél. belefolyik a víz, de nem szandál. oda is beengednek benne ahova szandálba, papucsba nem. vagy ott a nemrég vett Merrell vapor glove 6-osom, simán át lehet rajta látni, mégis normális cipőnek néz ki, és nem izzad benne a lábad.
2023. máj. 30. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!