Hord valaki rendszeresen cipőt zokni nélkül?
Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatok?2020. aug. 12. 07:02
1/20 anonim válasza:
Én senki ilyent nem ismerek. Elvégre ha a cipőbe izzad a lábunk, cipőt kell mosni (már persze ha nem akarunk büdös cipőbe járkálni). S a sok mosástól a cipő is tönkremegy.
2/20 anonim válasza:
Én igen. Ha egy-két nap rajtam van zokni nélkül és utána két-három napig nem akkor semmi szaga nem szokott lenni van ideje kiszáradni. És nagyon izzadós vagyok. De ha folyamatosan egy hétig hordom akkor bizony erősen szagos lesz, utána csak a mosás segít. Amúgy sem árt bizonyos időnként kimosni mint egyébként is ha zoknival hordom.
3/20 anonim válasza:
De mi a jó benne? El nem hiszem, hogy nem idegesíti a bőrt, dörzsöl, nedvesedik.
4/20 anonim válasza:
Én titok zoknival hordom, ha idegesít, hogy kilátszik a zoknim.
5/20 anonim válasza:
Ez meg a másik. Kilátszik a zoknim, jaj, jaj. 1000 évig kilátszott, de most megvilágosodtunk.
6/20 anonim válasza:
Akkor hord zoknival ami kilátszik és fogadd el hogy valakinek az tetszik, hogy nem látszik ki. Nem olyan bonyolult ez...
7/20 anonim válasza:
vannak olyan cipők amiket kifejezetten erre terveztek
ezek alapvetően jól szellőznek átengedik a vizet de még a szelet is
szerintem a szandál alternatívái
ugyanakkor kell belőle több, mivel ne hordd napokig ugyanazt, illetve szoktam használni Canesten sprayt, ha tudom, hogy fél napon át rajtam lesz, és akkor nem lesz büdös a cipő
8/20 anonim válasza:
#3, nem dörzsöli
amúgy meg egészen más érzés zokni nélkül felvenni mint zoknival
9/20 anonim válasza:
Az biztos. Kb mint alsógatya nélkül a farmert. Értelme is kb ennyi.
10/20 anonim válasza:
Hali.
Én most nyáron espadrilles cipőt hordok zokni nélkül rendszeresen. Egyelőre nem bűdös 😅
Egyébkén tökjó érzés ilyet hordani zokni nélkül.
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!