Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, ti szoktatok nyári...

Lányok, ti szoktatok nyári ruhákat hordani, hogy hordjátok?

Figyelt kérdés
Mármin ilyen egybe nyári ruhát, amihez nem kell nadrágot venni. Én hordanék de félnék, hogy belàtnak a lábam alá. Titeket nem zavart ez mèg? Van annyi ilyen ruhám ès nem merem hordani őket, pedig kéne mert ezekben legalább nem izzadnék annyit mint sima farmerben mondjuk. 23L

2020. aug. 8. 04:11
1 2 3
 21/24 Metionin ***** válasza:
76%
Ha nem rövid a ruha, akkor nem látnak be. Combközépig érőkben én még biciklizek is. Esetleg ha egy ilyen "biztonsági rövidnadrágot" vennél alá? Safety short-ként árulják fillérekért, kis vékony anyagú cucc, pont ilyen esetekre van.
2020. aug. 8. 14:06
 22/24 anonim ***** válasza:
76%
Vegyél fel alá rövid testhezálló textilshortot, a legtöbb lány így csinálja. Így ha be is látnak, nem villantasz bugyit
2020. aug. 8. 14:09
 23/24 A kérdező kommentje:
Azta koszi mindenkinek! Valo igaz lehet bebeszrelem magamnak. Mert en ikyen paras vagyok sajna de ez ellen viszont tudok javitani. Mindjg szerettem volna venni ilyen szep nyari lenge ruhakat es mostmar fogok is :)
2020. aug. 8. 14:10
 24/24 anonim ***** válasza:
84%

Csak egyberuhát hordok télen-nyáron, de mindig leggings-el.

Nem azért, mert félek, hogy látnak, bár meglep, hogy ennyire nem érdekel sokakat, ha látják az alsóneműjüket.

2020. aug. 8. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!