LÁNYOK/HÖLGYEK, mennyire tetszik/tetszene ez egy férfi csuklóján?
2020. aug. 7. 12:50
31/42 anonim válasza:
Kedves 30.! Nagyon nem annyi. Ezek 300.000ft körül vannak.
32/42 A kérdező kommentje:
Na 26. rákerestem. AD olyan óracégek arca volt, mint a CARTIER, PP, AP, PIAGET.
2020. aug. 7. 17:05
33/42 anonim válasza:
Na, így csajozzatok órával :)
22/N
30as vagyok
34/42 anonim válasza:
Különösebben nem hatna meg.
Van órája de egyépként mindig a telóján nézi meg az időt mikor ott az óra a csuklóján, na akkor nyilván az jutna eszembe hogy csak azért van ott hogy mutogassa.
Én sose hordtam òrát mert ott a telefon meg amúgy is zavarja a kezem.
Karkötőt se hordok.
35/42 anonim válasza:
Nekem, nagyon tetszenek a férfiakon az ilyen karórák. Tudni kell viselni. Elegáns.
36/42 anonim válasza:
Tőlem is lehetne 40ezer forintos óra is....
37/42 anonim válasza:
Nálunk a párommal alap, hogy nem veszünk órát egymásnak mert nem jelent jót (fogalmam sincs miért, ez ilyen babona) így mindig ő veszi magának az óráit és nem fogad el senkitől órát, amúgy imádja őket és egy egész gyűjteménye van, de sosem tudtam megkülönböztetni a drágábbat az olcsóbtól. Csak van egy óra a kezén és ennyi.
38/42 anonim válasza:
Valamennyire kepben vagyok az orakkal, az arkategoriat is be tudom loni. Ez az ora szep, egyszeru, orok darab ami kb minden helyzetben jo valasztas, nem feltunoskodo, ez nekem mindenkepp pozitiv. Az ar alapjan nem itelkezem, van akinek ez rengeteg penz egy orara, van akinek a lőre kategoria. Inkabb a kulleme alapjan kovetkeztetek dolgokra-izles, magamutogatas, stb.
39/42 anonim válasza:
Sima alsó kategóriás óra. Nekem nem jön be. Eleve nem tetszenek a buflák búvárórák.
40/42 anonim válasza:
Certina Ds. Korrekt, megbízható darab. Létezik titán tokos verziója is. Nyugodtan vehetsz egyet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!