LÁNYOK/HÖLGYEK, mennyire tetszik/tetszene ez egy férfi csuklóján?
Egyáltalán nem érdekel, valószínű észre sem venném, hogy karóra van rajta, mert nem azt figyelem. Az árát pláne nem tudnám megtippelni.
Az pedig, hogy látom, hogy valaki (jelen esetben a kérdező) szándékosan akarja mutogatni, és ezzel felvágni, az kifejezetten taszító számomra.
Semmit mert észre se venném, hogy van-e rajta óra.
Ha felhívná rá a figyelmem, mondjuk feltűnően megnézné az időt, akkor se lenne róla véleményem.
Gondolom itt a kérdés lényege h drága óra. Na én ránézésre nem tudom megmondani.
Szerintem egy 50 ezres automatának ugyanúgy van helye és értéke a maga kategóriájában, mint egy 15 milliósnak. Menj és trollkodj máshol inkább.
Miért lenne sok ennyi pénz egy óráért vagy többszázezer forint egy telefonért? Nem kell lenézően nyilatkozni róla, attól mert másnak telik rá. Előttem válaszoló nő társaim: komolyan ennyire nem vagytok igényesek, hogy nem érdekel, ha egy férfin ilyen óra van és nem ismeritek az órákat?
Az én gondolataim:
-egy egész elegáns, szép, márkás óra
-valószínűleg a viselője ad magára, igényes
-van pénze, bár valószínűleg nem milliárdos, mert csak nem egy milliós óra
Tehát bennem nem merülne fel negatív gondolat.
"Előttem válaszoló nő társaim: komolyan ennyire nem vagytok igényesek, hogy nem érdekel, ha egy férfin ilyen óra van és nem ismeritek az órákat?"
Nem tartom igényesnek azt, hogy vizslatom a másik szerelését, és nem ismerem az órákat. Nekem a Swatch órák tetszenek, amik nem ilyen mencibenci órák. Férfi kiegészítőkhöz nem értek.
Autókhoz sem. Ha nincs rajta márkajelzés, mondjuk a Ferrarin a ló, akkor az bármi lehet. A Suzuki S betűjét vágom, mert a szüleimnek az van, de pl. most néztem meg, az Opelnek mi a logoja, most már ezt is tudom, hogy egy kis Flash jel.
Van egy érzésem, hogy a férfiak sem nézik, hogy a nők milyen táskákat cipelnek magukkal.
Az 1-es vagyok: NINCS rolexem, meg másmilyen órám sem, mert fölösleges dolog. Egy egyszerü telefonom van, azon meg lehet nézni az idöt, másra meg nincs szükség.
Aki szerint egy óra státuszszimbólum, azzal nem érdemes szóba sem állni
"Neked Roleksz IS"
Ha ezt képes vagy ÍGY leírni, akkor igencsak leminösíted magad! (Ez ugyanis NEM elírás, hanem ostobaság!)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!