LÁNYOK/HÖLGYEK, mennyire tetszik/tetszene ez egy férfi csuklóján?
19.-nek.
Akkor szerinted mi a státuszszimbólum? A hiteles kocsi? A hiteles lakás?
Szerintem/nekem a nő és az óra. Ez pont nem arra lenne, hanem simán, a hétköznapokra. Villantani kevés, azt tudom.
Nem hordok férfi órát mégis honnan kellene tudnom h melyik milyen ne röhögtess már XD
Nem attól lesz vki igényes, hogy tisztában van a státusszimbólumokkal. Ha így gondolod, akkor baromi nagy bajok vannak a fejedben :D
"Nincs többé tisztelet, nincs adott szó. Csak a pénz számít. Egész nap csak a bűnözésről hallunk. Tudom, hogy sajnálkozás nélkül hagyom majd itt a világot (…) Az élet már nem tartogat számomra sokat, mindent megismertem, mindent láttam már. De mindenekelőtt utálom ezt a kort, hányok tőle”
-Alain Delon
És sajnos van benne valami,ez a fajta életfelfogás ami ma van,ez a csak anyagiakban mért érték meg a flex "kultúra" ami jön nyugatról borzalmasan elfuserálta a világot,régen is jelen volt ez persze,de manapság már az utolsó proli is sztátuszszimbólumokkal próbál hencegni,még akkor is ha replika,na meg akkor is ha több hónap vagy év volt mire összegyűjtötte,esetleg hitelezett érte,a legnépszerűbb számok közt a gucci gang,egyre több tinilány megy prostinak meg aranyásónak hogy legyen ájfon meg májköl korsz táska mert anélkül nem "menci",sőt manapság nem is szégyen hanem tök menő utolsó rongyrázó r*bancnak lenni...
Tudom hogy most elkalandoztam egy kicsit,de valahol ez is az oka annak hogy egyre több ilyen kérdés is van ezen az oldalon,hogy csak egyet említsek a sok közül...
Amikor én voltam tini akkor a cgányok voltak ilyenek,mára meg a legtöbb fiatal etnikumtól függetlenül...borzalmas
47/F
26.-nak.
De itt most egy egyszerű, alap karóra a kérdés tárgya, nem státuszszimbólumok.
Ahogy írtam, ez egy hétköznapi használati tárgy lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!